Turquoise Details

Painted Chairs

Skærmbillede 2016-06-01 kl_Fotor_Collage
/via PINTEREST: 1/2/3/4/

Jeg er blevet helt forelsket i tanken om, at male mine stole. Jeg har fire fine, hvide stole, som jeg er virkelig glad for, men jeg føler ikke de passer ind i vores stue. Jeg har altid elsket det look og den stemning det giver, når spisebordsstole males i forskellige farver. Jeg har siddet lidt på Pinterest (BEDSTE sted til bolig-inspo!) og fundet en masse inspiration, og disse billeder er mine favoritter. Jeg er især vild med kombinationen af turkis og gul i det første billede, samt den turkise på bordet mod den koralrøde og pastelgule på det sidste. Jeg tror virkelig det kunne se fint ud, og jeg glæder mig til at prøve det!

/

I have fallen completely in love with the thought of painting my chairs. I have four pretty, white chairs which I love, but do not feel like they fit in our living room. I have always loved the look and the atmosphere it adds when dinner table chairs are painted different colors. I have been searching on Pinterest (BEST place for interior inspo!) and found lots of inspiration, and these pictures are my favorites, I especially love the combination of turquoise and yellow in the first photo as well as the turquoise on the table against the coral red and pastel yellow in the last photo. I think it would look really nice, and I am excited to try it out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turquoise Details