Lazy, Healthy Snacks

Festival Hand Cleanse Gel

Skærmbillede 2016-06-22 kl. 19.18.30

Jeg skrev sidste år et dybdegående indlæg om ting jeg har med til hygiejne på festivalen som I kan læse her. I år vil jeg derfor kun nævne én must have som jeg er SÅ glad for på festivalen – nemlig The Body Shops Hand Cleanse Gel. Jeg bruger altid en helt normal håndsprit, men jeg har ALTID The Body Shops Hand Cleanse Gel med også, da en normal håndsprit altså fjerner bakterier, men ikke lugte. Og derfor elsker jeg også at have The Body Shops med, da der er fantastiske dufte i, som får hænderne til at dufte frisk, rent og lækkert, samtidig med at det renser og dræber bakterier. Man kan få i en masse forskellige dufte, og min favorit er Pink Grapefruit. The Body Shop har en bod på Roskilde Festival, så man kan endda købe mere hvis man løber tør!

/

Last year I wrote a long entry on things I bring to the festival for my hygiene which you can read here. This year I will therefore only mention one must have which I am SO thankful for on the festival – and that is The Body Shop’s Hand Cleansing Gel. I always use a normal hand sanitizer, but I ALWAYS bring The Body Shop’s Hand Cleanse Gel too since a normal hand sanitizer does remove bacteria but not smells. And therefore I love having one of The Body Shop’s ones with me since they have amazing scents that make sure your hands have a nice, fresh and clean scent to them and remove bacteria and cleanse at the same time. You can purchase a variety of scents, and my favorite is Pink Grapefruit. The Body Shop has a stand on Roskilde Festival, so it is even possible to buy more if you run out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lazy, Healthy Snacks