All My Tattoos

Festival Fashion

Skærmbillede 2016-06-18 kl. 23.06.16
/DENIM JACKET/CONVERSE/SWEATSHIRT/HEADBAND/SUNGLASSES/DRESS/

Nu er det snart festivaltid og i den anledning vil jeg vise jer lidt inspiration til mine festival must haves! Jeg elsker cowboyjakker, da de er lette og passer til alt, hvilket gør dem perfekte som festivaljakker. En sweatshirt for ekstra varme når det bliver køligere om aftenen er altid en god idé, og denne kan man nemt have under jakken. Lette sommerkjoler i fine prints er nemt, men super fint, og samtidig rigtig behageligt og luftigt. Conversesko er de ultimative festivalsko, da de både er behagelige, passer til alt og er nemme at vaske bagefter. Selvfølgelig er solbriller vigtigt, og disse er sjove og passer til den skønne stemning af kærlighed der altid er på Roskilde Festival. Hårbånd er en perfekt accessory, da håret aldrig sidder helt som det skal efter en nat i et telt, og får et outfit til at se ekstra put together ud.

/

Festival time is here and in that occasion I will show you some inspiration for my festival must haves! I love denim jacket as they are light and go with everything, which makes them perfect as festival jackets. A sweatshirt for extra warmth when it gets cooler in the evenings is always a good idea and this one can easily be layered with the jacket. Light Summer dresses in pretty prints are effortless, but super pretty and also really comfortable and airy. Converse are the ultimate festival shoes since they are both comfortable, match with everything and are easy to wash afterwards. Of course sunglasses are important and these are fun and match the lovely atmosphere of love on Roskilde Festival. Hairbands are perfect accessories since the hair never sits as it should after a night in a tent, and make an outfit look extra put together.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All My Tattoos