Flowy White & Embroidery

Disney Friday: The Hunchback of Notre Dame Musical

Skærmbillede 2016-06-24 kl. 19.39.20

I juli 2017 skal jeg ind at se Disneys Klokken fra Notre Dame som musical, produceret af Fredericia Teater. Jeg har før set Den lille havfrue produceret af dem, og jeg er så spændt på denne, da jeg ELSKEDE Den lille havfrue. Denne vises på Det Kongelige Teater, Gamle Scene. Jeg elsker det sted, det er så smukt og beliggenheden er perfekt, midt inde i København. De smukke farver i salen passer perfekt til farverne i den oprindelige Disneyfilm, og jeg tror ikke man kunne finde et mere perfekt sted at vise denne musical. Jeg har altid været meget fascineret af Klokkeren fra Notre Dame, både den smukke musik og karakteren Esmeralda, som jeg tit legede jeg selv var da jeg var lille. Der kan stadig købes billetter her, og jeg vil anbefale alle der overvejer det at købe billetter, for hvis den er lige så god som Den lille havfrue produktionen bliver det en FANTASTISK smuk oplevelse man aldrig vil glemme. Hold øje med endnu et Disney-indlæg, hvor jeg viser inspiration til outfits inspireret af Esmeraldas smukke klæder, for at skabe en endnu bedre Klokkeren fra Notre Dame-stemning.

/

In July 2017 I am going to see The Hunchback of Notre Dame as a musical, produced by Fredericia Theater. A few years back I watched The Little Mermaid produced by them, and I am so excited to go see this one since I LOVED The Little Mermaid. This one is shown at The Royal Danish Theatre at Old Stage. I love that place, it is so beautiful and the location is so perfect, in the middle of Copenhagen. The beautiful colors of the stage match the colors of the original Disney movie so perfectly. I have always been very fascinated with The Hunchback of Notre Dame, both the beautiful music and the character Esmeralda, whom I often played as when I was little. Tickets are still available here and I will recommend everyone thinking about going to buy tickets, because if it is just as good as The Little Mermaid production it is going to be a FANTASTIC and beautiful experience that you will never forget. Keep an eye out for another Disney entry, where I show you inspiration for outfits inspired by Esmeralda’s beautiful clothes, to create an even better The Hunchback of Notre Dame-atmosphere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flowy White & Embroidery