Notebook

Cat Tattoo Inspo

Skærmbillede 2016-06-05 kl_Fotor_Collage
via xoxotattoo/unknown/Valentin Hirsch/Elizabeth Markov/

Jeg skal snart tatoveres, og i den anledning har jeg fundet lidt inspiration. Jeg vil så gerne snart have tatoveret en løve, og jeg har før vist inspiration til den tatovering her. Jeg er blevet vild med idéen om, at blande løven med noget lidt boho, såsom blomster, smukke mønstre og geometriske former. Jeg er helt vild med disse fire tatoveringer jeg har fundet, især elsker jeg den øverst til højre og nederst til højre. Jeg er næsten sikker på, at det skal være en løvinde, da mange har hanløver, og da jeg føler den skal repræsentere mig. Jeg har simpelthen alt for mange tatoveringer jeg gerne vil have lavet, og det går alt for langsomt!

/

I am going to get a new tattoo soon and because of that I found some inspiration. I really want a lion tattoo soon and I have shown you inspiration for that tattoo before here. I have started to love the idea of mixing the lion with something boho, like flowers, beautiful patterns and geometric shapes. I love these four tattoos I found, especially the one on the top right and lower right. I am almost sure mine is going to be a lioness, since a lot of people have male lions and I feel like it needs to represent me. I simply have way too many tattoos I want to have done and it goes way too slowly!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notebook