Hotel Paradiso Dress

My Favorite Summer Body Butter

Skærmbillede 2016-05-14 kl. 14.40.20
/COCONUT BODY BUTTER/

Denne Body Butter er én jeg altid går tilbage til. Den har fulgt mig i mindst seks år. Og nu købte jeg den igen, for jeg savnede den, og det ér virkelig den bedste creme jeg har prøvet til min krop. Jeg har prøvet virkelig mange, men vender altid tilbage til denne. Den er tyk og lækker, men ikke for fedtet, og absorberes hurtigt ind i huden. Den efterlader min hud silkeblød, og gør virkelig undere for mine lår, der nogle gang får små knopper, som seriøst forsvinder når jeg bruger denne her. Ud over dét er den selvfølgelig ikke testet på dyr, den indeholder Community Trade-produkter, så den er også god for samvittigheden, og så dufter den helt fantastisk. Bare af lækker kokos, en tropisk, perfekt duft til sommeren. Jeg bliver virkelig aldrig træt af det her produkt, og vil anbefale alle at prøve den.

/

This Body Butter is one that I always go back to. It has followed me for at least six years. And now I purchased it again, because I missed it, and it really is the best cream I have used for my body. I hav tried a lot, but I always return to this. It is thick and creamy, but not greasy, and is absorbed quickly into the skin. It leaves my skin soft as silk and really does wonders for my thighs, where I tend to get little bumps, which seriously disappear when I use this. Besides that it is of course not tested on animals, it contains Community Trade products, so it is also good for your conscience, and then it smells fantastic. Just of delicious coconut, a tropical scent, perfect for Summer. I really never get tired of this product, and I recommend everyone to try this.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Paradiso Dress