Delicate Lace Pants

Maybelline Fit Me Concealer

Skærmbillede 2016-05-25 kl. 20.06.04

Denne concealer er et lille mirakel! Den er ikke kun billig, men også fantastisk. Ej, hvor har jeg bare brugt mange dårlige concealers på det seneste. Så var de for orange, tørrede ind på to sekunder, dækkede ikke ordentligt, og hvad der ellers kan være galt med en concealer. Denne koster kun 70 kr., den er cremet og super let at påføre, har en god applikator der er mindre for enden, som f.eks. gør det nemmere at påføre den i krogen ved næsten og andre små steder. Den dækker virkelig godt, er virkelig nem at blende ud og holder hele dagen. Farven er god og naturlig til min hud. Jeg kommer 100% til at købe denne igen når den er brugt op – for 70 kr. er ikke meget at give for sådan en fantastisk concealer! Jeg har den i farven “Fair”.

/

This concealer is a little miracle! It is not only cheap, but also fantastic. Man, have I tried many bad concealers lately. Too orange, turning too dry in two seconds, do not cover properly, and a bunch of other things a concealer should not do. This only costs 70 DKK, it is creamy and super easy to apply, has a good applicator which is smaller near the end so it makes it easier to apply to the corners of the nose and other small places. It covers really nicely, is easy to blend and lasts all day. The color is good and natural for my skin. I am 100% buying this again once I run out – because only 70 DKK is not a lot for such a great concealer! I have the color “Fair”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delicate Lace Pants