Basiron

Disney Friday: Darkwing Duck Comic

Skærmbillede 2016-05-14 kl. 02.25.01

Skærmbillede 2016-05-13 kl. 22.18.15
/DARKWING DUCK VOL 1/

Jeg er helt oppe at køre over denne her Darkwing Duck tegneserie, som jeg slet ikke var klar over fandtes, før jeg tilfældigt fandt den i Pharaos Cigarer forrige weekend. Min kæreste var så sød at købe den til mig, fordi jeg var helt over the moon over den. Jeg har altid været kæmpe Darkwing Duck fan, og da jeg var lille kaldte jeg faktisk mig selv “Lightwing Duck”, haha. Jeg spillede også ofte Darkwing Duck spil på min lillebrors Gameboy Color. Historien er helt fantastisk, den fortsætter et stykke tid efter TV-serien slap, og alt jeg vil sige er, at Gunnar Gråand har lagt Darkwing Duck på hylden, men er nødt til, at finde sin anden identitet frem igen, da der selvfølgelig bliver brug for ham. Jeg er vild med tegnestilen, som er ekstremt detaljeret, flot og i høj kvalitet. På nogle punkter minder den mig om Stålanden, som jeg også ELSKEDE at læse da jeg var lille. Jeg er især helt vild med farverne, som på én eller anden virkelig fed måde fanger 90’er-stilen fra serien, som jeg elsker. I det hele taget er det bare fantastisk at se nyt Darkwing materiale, og jeg elsker dialogen, som er sjov og on point. I øvrigt er der små referencer til andre Disney-figurer, hvilket er fantastisk. Jeg kan især mærke hvor fantastisk tro den er mod den originale serie, da Darkwing Duck faktisk kører i Disneysjov pt., hvilket jeg er virkelig lykkelig over! Dette er kun de første historier, den er heldigvis blevet fortsat, og jeg har læst at der bl.a. vil komme en Darkwing Duck/DuckTales crossover, hvilket lyder som en fantastisk idé, som jeg glæder mig til at se.

/

I am so excited about this Darkwing Duck comic, which I was not even aware existed until I found it in Pharaos Cigarer (Danish comic cook store) the other weekend. My boyfriend was sweet enough to buy it for me, because I was over the moon over it. I have always been a huge Darkwing Duck fan and when I was young I actually called myself “Lightwing Duck”, haha. I also often played a Darkwing Duck game on my brother’s Gameboy Color. The story is fantastic, and continues a while after the TV-series left off, and all I will say is that Drake Mallard has dumped Darkwing Duck, but has to bring his other identity back again because there is, of course, need for him. I am crazy about the style of the art, which is extremely detailed and amazing quality. In some way it kind of reminds me of Duck Avenger, which I also LOVED reading as a child. I am especially crazy about the colors which in some cool way really captures the 90s style from the series which I am crazy about. In general it is just fantastic to see new Darkwing material, and I love the dialogue, which is funny and on point. I especially see how true it is to the series, since Darkwing Duck is actually in The Disney Afternoon right now (we still have The Disney Afternoon every Friday) which I am so happy about! These are only the first issues, luckily it has been continued, and I have read that there will be a Darkwing Duck/DuckTales crossover, which sounds like a fantastic concept and something I am looking very much forward to.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basiron