The Queen of Dry Shampoo

PartyBars

IMG_8067

Hænderne op hvis I husker disse – de famøse PartyBars! Seriøst, kan I huske dem?! Jeg blev SÅ lykkelig da jeg fandt dem i Normal. For det første smager de mega godt, for det andet gør de mig nostalgisk og for det tredje er de bare virkelig nice. De er barnlige på den fedeste måde, og jeg elsker det! Jeg er allerede i gang med pakke nummer fire på en måned, haha. Jeg ved godt det er lidt mærkeligt at skrive om, men jeg var altså nødt til, at dele det med jer, da jeg synes det er så sjovt og fedt.

/

Hands up if you remember these – the famous PartyBars! Seriously, do you remember these?! I was SO happy when I found them in Normal (Danish store). First of all, they taste amazing, second of all they make me nostalgic and third of all they are just over all really nice. They are childish in the coolest way and I love it! I am already on my fourth pack this month, haha. I know it is a bit weird to write about, but I simply just had to share it with you since I find it so funny and cool.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Queen of Dry Shampoo