Disney Friday: Disneyland Paris Outfit #1

Louvre In Lavender

IMG_8490

Skærmbillede 2016-03-27 kl. 20.51.54

IMG_8526

IMG_8562

IMG_8579

IMG_8600

Louvre er så fascinerende – især arkitekturen uden for med det gamle, smukke slot og de nye, elegante pyramider, som er så smukke og anderledes og som, synes jeg, skaber den perfekte kontrast og ikke tager for meget opmærksomhed fra den smukke arkitektur på slottet. Min yndlingsafdeling er den græske med alle statuerne. Jeg har altid været fascineret af statuer, fordi de er så livagtige og bare har stået i så mange år – jeg har det som om der er en slags sjæl i hver statue – som fortæller spændende historier om hvordan de blev stjålet fra deres oprindelige pladser, blev fundet på bunden af havet, hvordan de mistede arme, ben, sågar hoveder og hvordan de engang har set ud, og stået prægtigt imens de blev beundret for hundreder af år siden.

Den bluse jeg har på er virkelig mit “holy grail”. Jeg missede den da den kom ud for ca. to år siden i Spell Designs sommerkollektion “Summer of Angels”. Siden har ledt og ledt på eBay, og lige inden vi tog afsted til Paris fandt jeg endelig den rigtige størrelse og pris. Jeg synes den er SÅ smuk, og jeg ved at det lyder mærkeligt, men én ting der virkelig tiltaler mig ved den er, at den minder mig om de gardiner vi havde i vores stue i starten af 90’erne da jeg var meget lille. Jeg lod blusen tale for sig selv, og satte den sammen med mine fine, nye blå ruskindsstøvler, mine blå jeans og min fine, blå halskæde.

/

Louvre is so fascinating – especially the architecture outside with the old, beautiful castle and the new, elegant pyramids, which are so beautiful and different and which, as far as I am concerned, create the perfect contrast and do not take too much of the attention from the beautiful architecture on the castle. My favorite department is the Greek one with all the statues because they are so life like and have just been standing for so many years – I feel like each of them have a sort of soul – a soul that tells interesting stories of how they were stolen from their original spots, were found on the bottom of the ocean, how they lost arms and legs, even heads, and how they used to look like and how they used to stand proud whilst being admired hundreds of years ago.

The blouse I am wearing is really my holy grail. I missed it when it came out around two years ago in Spell Designs’ Summer collection “Summer of Angels”. Since then I have been looking and looking on eBay and right before we flew to Paris I finally found it in the right size and for the price. I think it is SO beautiful and I know this sounds strange, but one thing that really appeals to me is that it reminds me of the curtains we had in our living room in the early 90s when I was very little. I let the blouse speak for itself and paired it with my pretty, new navy blue suede boots, my blue jeans and my amazing blue necklace.

5 kommentarer

 • Charlotte

  Det er altså også en virkelig fin bluse! Du har vel ikke et link til den? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Som jeg skriver i indlægget er den fra en kollektion der er to år gammel og jeg har været så heldig at finde den på eBay, så jeg har desværre ikke noget link pt. (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Det kunne jo være jeg var heldig 😉 Den er i hvert fald flot! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg lover at holde øje og skrive hvis jeg ser en på eBay igen! (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Tusind tak det er rigtig sødt af dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Disneyland Paris Outfit #1