Volume Mascara

Home Again

IMG_8212

Jeg kom hjem fra en fantastisk tur til Paris fredag morgen kl. 3. Det var nok den bedste storbyferie jeg har prøvet. Ni dage i Paris – tre af dem i det dejligste sted i verden – nemlig Disneyland – og de andre i de smukke omgivelser i byen. Det var virkelig skønt og noget jeg har haft brug for så længe – en lang ferie, hvor man bare kan se en masse smukke steder, bygninger, kunstværker, mennesker og parker, og samtidig shoppe amok. Jeg brugte weekenden på, at nyde at være hjemme og se min familie igen. I går og i dag har jeg været på arbejde, og har sidste dag i morgen, hvorefter jeg har fem dage at slappe af i. Jeg glæder mig til at komme i gang med at skrive igen, og har så mange outfits, Disney Friday indlæg, nyt tøj og nye ting jeg skal vise jer!

/

I arrived home from a fantastic trip to Paris Friday morning at 3am. It was probably the best vacation in a big city I have had. Nine days in Paris – three of them in the greatest place on earth – Disneyland – and the others in beautiful surroundings in the city. It was really great and something I have been in the need of for a while – a long vacation where you can just see a lot of beautiful places, buildings, works of art, people and parks and also go crazy shopping. I spent the weekend enjoying being home and see my family again. Yesterday and today I have been at work and my last day is tomorrow, after that I have five days to relax. I am so excited to start blogging again and I have so many outfits, Disney Friday entries, new clothes and new things to show you!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Volume Mascara