Festival '16 by Spell

Dark Circles Concealer

IMG_9082

Jeg har villet prøve denne concealer SÅ længe, men har aldrig kunnet finde den i Danmark, så da jeg fandt den i Paris blev jeg lykkelig og købte den med det samme. Jeg har meget tør og sensitiv hud rundt om mine øjne, og derfor skal de concealers jeg bruger dér være meget cremede. Denne er perfekt, da den for det første er lavet til det område, og derfor er meget mild. Samtidig med dét er den perfekt til at give et ekstra highlight og få én til at se vågen og frisk ud. Min yndlingsting ved denne concealer er applikatoren. Det er en blød “svamp”, som er super god til den fine hud rundt om øjnene, og man drejer blot på den for at få produkt op til den. Den er virkelig nem og hurtig at påføre med, da den er større end normale applikatorer. Jeg elsker den! Jeg har fundet den online her.

/

I have been wanting to try this concealer for SO long, but I have never been able to find it in Denmark, so when I found it in Paris I was so happy and bought it immediately. I have very sensitive and dry skin around my eyes and therefore the concealers I use there have to be very creamy and moisturizing. This one is perfect because it is made for that particular area which means it is very mild. It is also perfect for adding extra highlight and get you looking fresh and awaken. My favorite thing about this concealer is the applicator. It is a soft “sponge” which is super great for the fine skin around the eyes and you just twist it to get product into it. It is really easy and quick to apply product with since it is bigger than normal applicators. I love it! I found it online here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival '16 by Spell