Dark Circles Concealer

Cisco Necklace Wish

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 20.16.47
/cream cisco necklace/turquoise cisco necklace/

Jeg går i øjeblikket og drømmer om denne smukke halskæde, som jeg ikke kan få ud af hovedet – jeg plejer egentlig ikke at gå super meget op i smykker, men denne her har stjålet mit hjerte. Den er så fin og elegant, jeg er vild med hvor feminin den er, og den vil se perfekt ud til så mange ting, og virkelig tilføje noget feminint og let til ethvert outfit. Den turkise sten gør den kun endnu bedre og mere alsidig, da den også vil give et ekstra pift til et ellers farveløst outfit. Faktisk er den turkise farve så fin, at jeg tror jeg ville købe den helt turkise variant som I ser nederst. Er de ikke smukke?!

/

I am currently daydreaming about this beautiful necklace which I can not get out of my head – I usually do not care a lot about jewelry, but this one has stolen my heart. It is so pretty and elegant, I am loving how feminine it is and it would look so perfect with so many things and really add something feminine and light for every outfit. The turquoise stone only makes it more versatile as it would add an extra touch to a colorless outfit. Actually the turquoise color is so pretty that I think I would buy the all turquoise one which you see below. Are they not beautiful?!

Skærmbillede 2016-03-31 kl. 20.33.22
via @chippy1972

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark Circles Concealer