Mermaid

The Perfect Festival Bag

IMG_1190

/Wild Belle Tassel Bag/

Jeg er helt vild med Spell Designs’ tasker, som jeg ejer to af i normale størrelser. Da de så lavede de her små modeller var jeg helt solgt. De er perfekte til en festival, fordi de er så små at de ikke irriterer, men store nok til at holde pung, mobil og nøgler eller solcreme. Jeg købte to for éns pris i et juletilbud de kørte på hjemmesiden, men kunne desværre ikke afsløre det her, da den brune til venstre var en lille ekstragave til min skønne veninde. Det vil så sige, at den lyserøde er min, og jeg elsker den! Den er samme farve som min lyserøde frynsejakke, som I kan se her og her. Jeg glæder mig SÅ meget til, at rocke de to ting sammen på Roskilde Festival i år!

/

I am loving Spell Designs’ bags, which I already own two of in normal sizes. Then, when they came out with these little models I was sold. They are perfect for a festival because they are small enough not to be a bother, but big enough to carry your wallet, phone and keys or sunscreen. I bought two for the price of one in a special Christmas offer on the website, but could not reveal it here since the tan one on the left was a little extra gift for my dear friend. That means that the pink one is mine and I love it! It is even the same color as my pink fringe jacket which you can see here and here. I am SO excited to rock these two items together on Roskilde Festival this year!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mermaid