8 Gala Dresses

Folk Town – Spell Designs

FOLKTOWN1

FOLKTOWN3

FOLKTOWN4

FOLKTOWN6

FOLKTOWN8

FOLKTOWN9

FOLKTOWN10

FOLKTOWN12

FOLKTOWN14
by Spell Designs/photographer Sybil Steele/model Alexandra Spencer/

Spell Designs formår altid at imponere mig, ikke mindst med deres smukke tøj, men i høj grad med de smukke kunstværker som deres lookbooks er. Jeg bliver altid imponeret og forelsket og jeg elsker deres sans for de små detaljer i hver enkelt billede. Denne lookbook er ekstra speciel, fordi jeg så sneakpeaks på den for lang tid siden, og derfor har ventet og været spændt rigtig længe. Den er nemlig anderledes end deres normale lookbooks som for det meste er kreeret i mennesketomme oaser. Her har de taget de smukke, romantiske boho-klæder midt ind i centrum af NYC, hvilket skaber en perfekt kontrast mellem larmende, hurtig, kæmpestor og rå storby og de boho, romantiske, flowy, bløde, blomstrede, farverige bluser, kjoler og skørter. Jeg savner New York. Og jeg elsker det! Det er længe siden jeg har været så forelsket i en Spell Designs kollektion, og der er mange ting jeg godt ville eje og som jeg håber jeg kan klikke hjem inden for nærmeste fremtid. Nyd de smukke billeder og gør jer selv den tjeneste at tjekke hele deres Folk Town lookbook ud her.

/

Spell Designs always manage to impress me, not only with their beautiful clothes, but definitely with the little pieces of art their lookbooks are. I am always impressed and I always fall in love and I love their eye for the tiny details in every photo. This lookbook is extra special because I saw sneakpeaks on it a long time ago and therefore I have been so excited for so long. Especially because it is different from their normal lookbooks which are mostly created in oases with no sign of humans. Here they have taken the gorgeous, romantic clothing pieces in to the middle of NYC which creates a perfect contrast between the noisy, fast, giant raw city and the boho, romantic, flowy, soft, floral, colorful blouses, dresses and skirts. I miss New York. And I love it! It has been a long time since I have been so much in love with a Spell Designs colletion and there are a lot of items I would love to own which I hope I can purchase in the nearest future. Enjoy the beautiful photos and do yourselves the favor to check the rest of their Folk Town lookbook here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 Gala Dresses