Being Shy

Flowy Blouse

IMG_7960

IMG_7896

IMG_8011

IMG_7993

IMG_7942
/BLOUSE/JEANS/ALUSHIA RING/FATIMA RING/

Jeg har ønsket mig en hvid, flowy bluse i lang tid nu, og jeg fandt endelig den perfekte! Jeg elsker materialet, ærmerne med elastik for enden, de fine blondedetaljer, snørelukningen, de små kvaster og den fine, kølige, hvide farve. Jeg elsker hvide bluser med blå jeans, da det giver lidt farve, og jeg havde taget min fine, hvide neglelak på til, mine taupe støvler, samt min Spell Designs ring og min Fatima ring.
Efter min kæreste og jeg tog disse fine billeder i går, besøgte jeg min søde far, før jeg tog i biografen med min kæreste og så Deadpool. Den var fantastisk let og sjov på den gode måde! Jeg har i øvrigt her til morgen læst, at Leonardo DiCaprio endelig vandt sin Oscar. Jeg har heppet så meget på ham! Og så for en film, der er gået hen og har fået en klar plads på min top tre over mine yndlings film!

/

I have been wishing for a white, flowy blouse for a long time now and I finally found the perfect one! I love the material, the sleeves with stretch at the end, the pretty lace details the lace-up, the little tassels and the pretty, cool, white color. I love white blouses with blue jeans because it adds some color and I wore my pretty, white nail polish with it, my taupe boots as well as my Spell Designs ring and my Fatima ring.
After my boyfriend and I had taken these photos yesterday I went to visit my lovely dad, before I went to the movie’s to watch Deadpool with my boyfriend. It was incredibly light and funny in the good way! I also heard this morning that Leonardo DiCaprio finally won his Oscar. I have been cheering so much for him! And then for a movie which turned out to get a clear spot on my all time favorite top three movie list!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being Shy