Disney Fridays

Drinks For Sick Days

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 10.06.44

Jeg har været syg siden i torsdags med øjenbetændelse, hvilket også har resulteret i, at jeg ikke har kunnet tage nogle outfitbilleder, og det er jeg SÅ irriteret over! Jeg har som prikken over i’et fået sindssygt ondt i halsen, hovedpine og stoppet næse. Så i stedet for outfitbilleder tænkte jeg, at jeg ville dele noget mindre glamourøst med jer i dag. Nemlig mine favoritdrikke til dage hvor jeg er syg. Den varme drik er specifikt til halsen, og min smoothie er bare sund, så man forhåbentlig kommer sig hurtigere over sin sygdom. Begge er meget simple:

Den varme drik mod øm hals er kamillete. Jeg bruger en helt normal, billig, men økologisk, kamillete, som jeg lader trække et par minutter længere end normalt, da jeg godt kan lide stærk te når jeg er syg. Jeg hælder derefter citronsaft fra en økologisk citron i, skærer et par skiver ingefær i og tilsætter to tsk honning. Herefter er det bedst at drikke den så varm som man kan holde ud. Jeg drikker gerne tre om dagen når jeg er syg.

Smoothien består af blåbær, banan, spinat, citronsaft og mælk. Det hele blendes sammen og nydes med det samme med et par isterninger i glasset. Nogle gange tilsætter jeg appelsinjuice i stedet for mælk, for at få en masse C-vitaminer, men jeg plejer som regel bare at drikke juice ved siden af.

/

I have been sick with an eye infection since Thursday, which is also the reason to why I have not been able to shoot any outfit photos and I am SO annoyed by that! As an extra bonus I have also gotten a really sore throat, headache and a runny nose. So instead of outfit photos I thought I would share something less glamorous today: My favorite drinks for sick days. The hot drink i specifically for the throat and my smoothie is just healthy so you can hopefully get over the sickness faster. Both are very simple:

The hot drink for a sore throat is chamomile tea. I use the regular cheap one, but organic, and I let it steep a little longer than usual because I like my tea strong when I am sick. I then pour lemon juice from an organic lemon in it, add a few pieces of ginger and top it off with two tsp of honey. It is then best to drink it as hot as possible. I often drink three cups a day when I am sick.

The smoothie consists of blueberry, banana, spinach, lemon juice and milk. Blend everything together and enjoy with icecubes in the glass. Sometimes I add orange juice instead of milk to get lots of C-vitamins, but I usually just drink juice on the side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Fridays