All Skinny People Have Eating Disorders

Coin Necklace

IMG_7620

/coin necklace/

Jeg er simpelthen så forelsket i denne halskæde, som jeg havde på til outfittet i dette indlæg. Den er så smuk, men samtidig rå og ikke for meget, synes jeg, hvilket er perfekt til én som jeg, der næsten aldrig går med halskæder. Den giver et perfekt boho-touch til lidt rå og afslappede t-shirts og tanktoppe med print. Jeg har set de her slags halskæder rigtig meget rundt omkring, men kun fundet nogle der var virkelig dyre. Indtil jeg prøvede på eBay! Det er jo selvfølgelig ikke den bedste kvalitet, men den kostede til gengæld også kun 30 kr. med fragt! Jeg er især vild med det mørke og lidt slidte “sølv”, og måden den rammer åbningen af t-shirten på.

/

I am seriously so in love with this necklace which I wore with the outfit in this entry. It is so beautiful, but still so edgy and not too much, I think, which is perfect for someone like me who barely ever wears necklaces. It adds a perfect boho-touch to edgy and casual t-shirts and tanktops with print. I have seen these kind of necklaces a lot lately, but only found some really expensive ones. Until I tried eBay! Of course it is not the best quality, but then it only cost 3.50 USD shipped! I especially love the dark and worn “silver” and the way it hits the opening of the t-shirt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All Skinny People Have Eating Disorders