The Struggles of Going From Long To Short

Yes To Blueberries

IMG_7454

/yes to blueberries at ASOS/

Jeg er totalt fan af de her nye hudplejeprodukter! Ud over at de er billige, dufter helt fantastisk, er milde mod huden og har naturlige ingredienser er de også virkelig gode og fugtgivende. En ekstra bonus er, at jeg faktisk har villet prøve “yes to”-serierne længe, men ikke har kunnet finde et sted der sendte dem til Europa. Efter lidt googling fandt jeg dem endelig – og så på ASOS! Hvilket betyder ingen told eller gebyrer, hurtig forsendelse og fantastisk service. Jeg har valgt at købe natcreme, som er en federe, fugtgivende creme, cleanser, som er mild og dybderensende, olie, der giver et ekstra “boost” til huden (jeg beskriver altid olier og serum som vitamin til huden) og en dagcreme, der er lidt lettere i konsistensen, og derfor er god under makeup. Jeg elsker desuden beholderen til dagcremen, da den har pumpe, som gør at der ikke kommer bakterier i – mit eneste kritikpunkt er, at natcremen ikke er i samme design. Hvis man ikke har råd til det hele, eller ikke tør købe hele serien, vil jeg klart anbefale olien eller ansigtsrensen. Alle “yes to” produkter er 98% naturlige og cruelty-free, og blåbær er fantastiske for huden! Det siges at de forebygger fine linjer og rynker, udjævner huden, gør ar mindre synlige, forøger elasticiteten og skaber balance i hudens olie.

/

I am a total fan of these new skin care products! Besides being cheap, smelling absolutely fantastic, being gentle on the skin and having natural ingredients they are also really good and moisturizing. An extra bonus is that I have actually been wanting to try the “yes to”- series for a really long time, but I have not been able to find a place that shipped to Europe. After some googling I finally found them – and then on ASOS! Which means no customs or extra charges, fast shipping and amazing service. I chose to buy the night cream, a thicker moisturizing cream, cleanser, which is gentle and very cleansing, oil, which gives your skin an extra “boost” (I always describe oils and serums as vitamin for your skin) and a day cream which is a a little lighter in the consistency and therefore good under makeup. Besides that I love the container of the day cream, as it has a pump, which makes sure no bacteria gets in the cream – my only critique is that the night cream does not have the same design. If you can not afford all the products, or do not dare to buy them all, I definitely recommend the oil or cleanser. All “yes to”-products are 98% natural and cruelty-free and blueberries are fantastic for the skin! It is said that they prevent fine lines and wrinkles, smooths the skin, make scars less visible, increase elasticity and balances out the natural oils in the skin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Struggles of Going From Long To Short