Aussie Luscious Long

Wildfox Bandana Jumper

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 17.57.50

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 17.57.01

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 17.57.42

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 17.57.10

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 17.57.27

/Bandana Jumper/Blue Jeans/

Jeg har ønsket mig denne smukke sweater i flere måneder, men den blev udsolgt hos Wildfox Couture, som er mærket bag. Jeg tyede derfor til Google, hvor jeg fandt den i alle størrelser på The Trend Boutique! Jeg købte den med det samme, da der var tilbud, og jeg er så lykkelig for den. Jeg er vild med den stærke røde farve og det fede mønster, og så elsker jeg den løse pasform Wildfox Coutures jumpers har. De ser altid “nussede” ud på den virkelig fede måde, hvilket også gør dem til de mest bløde, rare bluser nogensinde! Desuden faldet de rigtig “tungt” fordi de netop er så bløde, i modsætning til mange andre sweatshirt der godt kan være lidt stive i det. Disse føles som om de er blevet gået med i flere år – igen – på den gode måde! Her holdt jeg det simpelt med blå jeans, snørestøvler og et par smykker. Jeg har mange andre idéer til styling, så jeg tror I kommer til at se denne jumper igen!

/

I have been wishing for this beautiful sweater for months, but it sold out at Wildfox Couture, the brand behind it. I therefore turned to Google where I found it in all sizes at The Trend Boutique! I bought it immediately, because there was a sale, and I am so happy with it. I am crazy about the strong red color and the cool pattern, and then I love the loose fit Wildfox Couture’s jumpers have. They are always look really worn in a really cool way which also make them the softest, most comfortable sweatshirts ever! They also “fall” really “heavy” because they are so soft, in comparison to other sweatshirts which can sometimes seem a bit stiff. These feel like they have been worn for year – again – in the really good way! Here I kept it simple with blue jeans, lace up boots and a few pieces of jewelry. I have a lot of other ideas for styling so I think you will be seeing this jumper again!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aussie Luscious Long