Spring, Please Hurry

Macadamia Natural Oil

Skærmbillede 2016-01-30 kl. 17.55.49

/oil treatment/

Jeg har været storforbruger af MoroccanOils treatment, som, ligesom denne, er en olie jeg bruger til spidserne af mit hår, samt en smule i længderne og rødderne. MoroccanOil er fantastisk, men det er også pænt dyrt. Så jeg startede en quest for at finde et billigere alternativ, med to kriterier: et, at det var fantastisk – og to, at det duftede lige så godt. Og så fandt jeg Macadamia Natural Oil, som jeg faktisk har kendt til længe gennem beautyguruer på YouTube, men som jeg aldrig har prøvet før. Jeg har købt min i Normal på tilbud, men har linket til Cocopanda, hvor det også ofte fås billigere.
Jeg er virkelig imponeret over denne hårolie! Mit hår føles sundt og tykt og jeg kan virkelig se på mine spidser at det er et lækkert produkt (også inden jeg blev klippet) – desuden dufter det SÅ lækkert og fantastisk. Og så elsker jeg også designet på flasken, samt den lille pumpe, hvilket gør det nemt at påføre og dosere. Jeg plejer at bruge ét pump til hele mit hår, og da det var langt brugte jeg to. Dette produkt er også rigtig godt til farvet hår, beskytter mod solen og giver et blødt, glansfuldt look.

/

I have been a big user of MoroccanOil’s treatment, which, like this one, is an oil I use for the ends of my hair as well as a bit in the lenghts and roots. MoroccanOil is fantastic, but it is also pretty expensive. So I started a quest to find a cheaper alternative with the following criteria: one, that it was amazing – and two, that it had a scent just as nice. And then I found Macadamia Natural Oil, which I have actually known about for a long time through beauty gurus on YouTube, but which I have never tried before. I have bought mine in Normal (Danish store), but I have a link for Cocopanda where it is often available for cheaper.
I am really impressed with this hair oil! My hair feels healthy anf thick and I can really see a difference on my roots which tells me that it is a nice product. I love the design on the bottle, as well as the little pump, which makes it easy to apply and dose. I usually use one pump for my whole hair and when it was long I used two. This product is also really great for colored hair, protects your hair from the sun and gives you a soft, shiny look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring, Please Hurry