For A Good Cause

I’m Back, Baby – With a Bob!

IMG_7332

IMG_7346

/Hotel Paradiso Bralette/Blue Jeans/

Jeg har været væk et stykke tid. Omkring en måned, faktisk. Men jeg har haft brug for det. Jeg har haft brug for, at komme tilbage ind i hverdagen efter jul og nytår, og tilbage til mit arbejde, nyde dagene med Nikolaj og have ordentlig tid til at slappe af når jeg kom hjem. Og jeg har været så glad i det nye år! Jeg kan bare mærke, at det her år bliver MIT år! Jeg har allerede været modig og lavet en kæmpe forandring – nemlig klippet alt mit lange, lyse hår af! Jeg har villet prøve at have så kort hår i et stykke tid nu, og til sidst gjorde jeg det! Det er SÅ rart. Jeg elsker følelsen af at have så kort, sundt hår! Det tager to sekunder at vaske, tørre, børste og sætte. Det er fantastisk. Reaktionerne har været blandede – men det vil jeg skrive et indlæg om senere. Nu vil jeg rocke min nye page!

/

I have been gone for a while. About a month, actually. But I have been in the need for a break. I needed to get back in to every day life after Christmas and New Years and back to my job, enjoy the days with Nikolaj and have proper time to relax and unwind when I got home. And I have been so happy in the new year! I can just feel that this year will be MY year! I have already been brave and made a big change – which is cutting all my long, blonde hair off! I have been wanting to try having this short hair for a while now and in the end I did it! It is AMAZING. I love the feeling of having so short, healthy hair! It takes two seconds to wash, dry, comb and style. It is fantastic. The reactions have been mixed – but I will write an entry about that later. Now I will rock my new bob!

4 kommentarer

 • Katrina

  Velkommen tilbage, Nora!
  Jeg har gået og håbet på at du ville skrive om din nye frisure og yay det gjorde du. Det sidste billede er virkelig flot. Jeg synes det er ‘sexy’ men positivt ment. Men en anden grund til jeg er vild meddet billede er fordi man kan se dine tattoveringer på fineste måde. Man lægger mærke til dem på en god måde 🙂 Og de klæder virkelig din krop.
  Den på håndledet vil nu altid være min favorit -efterfulgt af fjeren.
  Jeg ser frem til at læse dit indlæg om de blandede reaktioner du har fået på dit hår. Personligt synes jeg selv at dit hår er ret pænt til dig ^_^
  Og det glæder mig at du har været glad i dette år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak sødeste <3
   Hehe, ja, det blev jeg næsten nødt til, det er jo en stor forandring (: Tak, er så glad for du kan lide billederne, og det er sjovt du siger det, for det var først efter jeg læste din kommentar at jeg så det – man plejer aldrig at kunne se så mange af dem i ét billede. Så tak for det. Jeg har skrevet indlægget og udgiver det nok i aften eller i morgen – det er et personligt ét, også om hvordan jeg har brugt mit lange hår som selvtillidsboost (: Og jeg er så glad for at du kan lide mit hår! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hej smukkeste Nora
  Hvor er det bare flot dit nye hår, men uanset hvordan din frisure er
  Kan man jo ikke lave om på at du bare er gude smuk 🙂 . Alt
  Ser jo godt ud på dig 🙂
  Kh Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej sødeste Hanne <3
   Årh hvor er du bare sød, tusind tak, det er jeg virkelig glad for du synes! Glæder mig til at se jer rigtig snart (: Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For A Good Cause