Dear Santa: The Aloha Fox Bag

My Christmas Dress

IMG_7127

IMG_7109

IMG_7117

IMG_0981

Jeg tænkte jeg lige hurtigt ville vise jer billeder af min fine julekjole inden min skønne familie og jeg skal se Disneys Juleshow <3 Jeg ELSKER juleaften, og jeg elsker især Disneys Juleshow. Jeg synes denne kjole er den perfekte julekjole, og jeg er helt forelsket i alle de fine detaljer, såsom de store blomsterblonder, de stramme ærmer, den høje hals og det vidde skørt. Lige så snart jeg så den vidste jeg at det SKULLE være min julekjole <3 Jeg håber I alle sammen får en fantastisk juleaften.
/
I thought I would quickly show you photos of my pretty Christmas dress before my amazing family and I are going to watch Disney’s Christmas Show <3 I LOVE Christmas Eve and I especially love Disney’s Christmas Show. I think this dress is the perfect Christmas dress and I am completely in love with all the sweet details like the big floral lace, the tight sleeves, the high neck and the wide skirt. As soon as I saw it I knew it HAD to be my Christmas dress <3 I hope all of you have an amazing Christmas Eve.

/Lace Dress – Buch Copenhagen

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear Santa: The Aloha Fox Bag