Dark Reds

Drina Pants

IMG_6679

IMG_6709

IMG_6707

Jeg har haft de her fine, fine bukser et stykke tid, og ville SÅ gerne have billeder af dem i den fine, hvide sne, men nåede det desværre ikke. Jeg er vild med printet, som er så fint og unikt, og jeg elsker den lækre kombination af rosa og taupe, som passer perfekt til min løse, bløde sweater og mine nye støvler. Jeg synes somme tider printede, løse bukser kan være en stor udfordring at have på om vinteren, men stylet med en løs sweater, dog ikke for tyk og et par fine ankelstøvler kan man næsten altid slippe godt fra det. Jeg er vild med dette effortless, hyggelige, men fine look og jeg synes det er perfekt til december!
/
I have had there pretty, pretty pants for a while now and I SO wanted photos of them in the beautiful, white snow, but unfortunately did not make it. I am crazy about the print which is so pretty and unique, and I love the nice combination of the rose and taupe which goes perfectly with my loose, soft sweater and my new boots. I sometimes find printed, loose pants to be quite a challenge to style in the Winter, but with a loose sweater, although not too thick, and a pair of cute ankle boots it pretty much always looks stylish. I love this effortless, cozy, but pretty look and I think it is perfect for December!

/Drina Pants – Buch Copehagen

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark Reds