My Christmas Dress

Boho New Year’s Look

Skærmbillede 2015-12-26 kl. 21.58.53

Jeg skal selv til en nytårsfest hvor jeg skal være udklædt i år, men hvis jeg ikke skulle dét, ville dette være mit look: En simpel, sort kjole, sorte støvler med frynser for ekstra boho touch, og ellers smukke accessories for at gøre looket mere personligt, formelt og boho-agtigt. Her har jeg valgt fine flash tattoos, som jeg ville bruge på arme, hænder og kraveben, samt et fint hårbånd med guldblomster og fine, simple smykker fra Hvisk. Jeg er helt vild med denne kombination, da den er perfekt til nytår med og alle detaljerne i guld, men samtidig super simpel og med en kjole der kan bruges til andre begivenheder.
/
I myself am going to a New Year’s party this year where I need to be dressed for a theme, but if I was not going to that, this would be my look: A simple. black dress, black boots with fringes for an extra boho touch and beautiful accessories to make the look more personal, formal and boho-like. Here I chose pretty flash tattoos which I would use on my arms, hands and collarbones as well as a pretty headband with golden flowers and pretty, simple jewelry from Hvisk. I love this combination as it is perfect for New Year’s with all the details in gold, but still super simple and with a dress that can be worn for other occasions.

/Dress – Vila
/Flash Tattoos – Fashion Girl
/Headband – H&M
/Jewelry – Hvisk
/Boots – H&M

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Christmas Dress