Boho On A Budget

The Perfect Red Lips

REDLIPS

IMG_0399

Jeg ELSKER røde læber. Det er classy, elegant, sexet og en perfekt måde at glamme dit look op uden at skulle påføre øjenskygge og eyeliner. Desuden er det pænt til både bleg og solbrun hud. Det er et enkelt, men smukt look, og det er lige i øjeblikket mit go-to look til specielle lejligheder. Dét der i mange år har holdt mig tilbage er, at det er svært at finde en god rød læbestift der holder længe. Og HVIS den gør er den altid virkelig udtørrende på mine læber. For nylig har jeg dog fået én som er perfekt! Den hedder “Phyto-Lip Twist” i farve nummer seks, navnet “Cherry”, og den giver super intens farve, den er fugtgivende, holder virkelig længe og er så flot på. Desuden elsker jeg indpakningen som er stilet, og måden den er lavet på, som er en stift der kan drejes.
/
I LOVE red lips. It is classy, elegant, sexy and a perfect way to glam up your look without having to apply eyeshadow and eyeliner. Besides that it look nice on both tan and pale skin. It is a simple, but beautiful look and it is currently my go-to look for special occasions. What has been holding me back for many years is that it is hard to find a good red lipstick that lasts long enough. And IF it does it is always drying on my lips. I have recently gotten a perfect one! It is called “Phyto-Lip Twist” in color number six, in the name “Cherry” and it gives you a super intense color, it is moisturizing, lasts a really long time and is so amazing on. I also love the packaging which is stylish and the way it is made, like a crayon that twists.

/Phyto-Lip Twist by Sisley

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho On A Budget