The Perfect Red Lips

Effortless, Muted Greens

åååå

ååå

åå

ååååå

Det her er måske ikke det fineste eller mest stilede outfit jeg har vist jer her. MEN det er noget jeg ofte går med – når jeg bare har lyst til at have noget komfortabelt, afslappet på. Sweatshirten er min yndlings fordi den, selvfølgelig, har Løvernes Konge motiv, hvilket virkelig er mig i en nøddeskal. Jeg har min go-to jakke på, som virkelig passer til alt, både til hverdag og fest, og som er super afslappet, men samtidig også SÅ smuk på grund af statement-ryggen. Støvlerne har I også set tusind gange før, og de gør tit meget casual outfits lidt finere. Jeg glæder mig virkelig til forår, og til det smukke lys der gør det lidt nemmere at tage billeder, uden at skulle sortere 122(!) fra fordi de er slørede, haha.
/
This might not be the prettiest or most stylish outfit I have shown you here. BUT it is something I often wear – when I just feel like I want to wear something comfortable, casual. The sweatshirt is my favorite because it, of course, has a Lion King motif, which is really me in a nutshell. I am wearing my go-to jacket which seriously goes with everything, both for every day and party, and which is super casual, but also SO beautiful at the same time because of the statement back. You have also seen the boots plenty of times before and they often make casual outfits a little more formal. I am really excited for Spring, and for the beautiful light which makes it a bit easier to shoot photos without having to delete 122(!) because they are blurry, haha.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Perfect Red Lips