Green Winter Smoothie

Bright Red In White Snow

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 21.48.49

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 21.48.24

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 21.49.35

bhjbvhjdbhv

Skærmbillede 2015-11-22 kl. 21.50.11

Der faldt fantastisk meget sne i weekenden, mere end jeg har set i mange år, og det gjorde mig bare så lykkelig, inspireret og barnligt glad. Det var så skønt at komme ud i, og endelig mærke kulden ordentligt, huske på hvor lyst det er når det sner, og hvor smukt og stille alting bliver. Der var faldet så meget i Roskilde, at alle måtte gå ude på vejene. Min søde kæreste og jeg fik helt våde, iskolde fødder, men det var virkelig det værd, vi gik tur i sneen i næsten halvanden time. Jeg tænkte, at den bedste måde at hylde sneen på var, at tage en glad, varm farve på, som også gjorde mig i julestemning. Jeg tror stadig min skjorte (som egentlig er en kjole) er min yndlingsting i mit skab, og jeg har også vist outfits med den før, men den var fantastisk smuk i sneen. Jeg satte den sammen med lyse jeans, hvide vanter og hue, en armyjakke og klassiske, røde læber. Jeg håber ikke dette bliver de sidste snebilleder i denne uge<3
/
So much snow fell this weekend, more than I have seen in many years and it made me so happy, inspired and childishly happy. It was so great to go out and finally feel the cold properly, remember how light it is when it is snowing and how beautiful and quiet everything is. There has fallen so much snow in Roskilde that everyone had to walk in the middle of the roads. My sweet boyfriend and I got such wet, cold feet, but it was really worth it, we walked around in the snow in almost 1,5 hour. I thought that the best was of celebrating the snow was to wear a happy, warm color which also made me long for Christmas. I still think my shirt (which is actually a dress) is my favorite item in my closet and I have also shown outfits with it before, but it was fantastically beautiful in the snow. I wore it light jeans, white gloves and hat, an army parka and classic, red lips. I hope these will not be the last snow photos this week<3

///
Gypsiana Shirt – Spell Designs
Army Parka – Gypsy River through Free People

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green Winter Smoothie