Bright Red In White Snow

Boho On A Budget

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 20.53.09

H&M kan seriøst bare ét eller andet lige i øjeblikket. Jeg kan simpelthen ikke holde mig fra dem! Dels fordi de har et kæmpe udvalg af basisvarer og fine ting, men også fordi de på det seneste har lavet de fineste ting i boheme-stil, hvilket jeg er helt vild med! Det er også altid så billigt, hvilket er virkelig rart, når jeg normalt køber lidt dyrere tøj, som godt kan blive lidt meget. Jeg er vild med dette outfit jeg har sammensat, som bare er totalt favorit kombi – langærmet, blomstret kjole, tan ankelstøvler og fine accessories, her min personlige go-to accessory, nemlig hårbåndet. Det bedste er, at støvlerne er fra pigeafdelingen, hvilket vil sige, at de er lidt billigere, men desværre også kun går op til min størrelse, 38. Her til vinter kunne det sagtens styles med sorte strømpebukser, en strikcardigan og en læderjakke.
/
H&M are seriously amazing right now. I simply can not keep away from them! Both because they have a huge selection of basic items and nice things, but also because, lately, they have been making the most beautiful items in a boho style which I love! It is also always really cheap, which is really nice when I usually buy more expensive clothes which can be a little much. I am crazy about this outfit I have put together, and it is my totalt favorite combo – long sleeves, floral dress, tan ankle boots and pretty accessories, here my personal go-to accessory, the headwrap. The best thing is that the boots are from the girl’s department which means that they are a little cheaper, but also unfortunately only go up to my size, 38. For Winter this could easily be styled with black tights, a knit cardigan and a leather jacket.

/Floral Dress – H&M
/Headwrap – H&M
/Necklace – H&M
/Boots – H&M

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bright Red In White Snow