Friday Treat - Intimates & Boots

Love Child Denim

Skærmbillede 2015-09-27 kl. 21.26.22

IMG_4018

IMG_4067

IMG_4055

IMG_4074

IMG_4043

IMG_4073

IMG_4088

| Love Child Denim Shirt / Love Child Denim Flares |

Jeg har haft de her fede bukser i laaang tid, men de var for lange, og nu, hvor jeg endelig har fået dem lagt op, kan jeg endelig rocke dem. De er totalt 70er-agtige med svajet i benene og de smukke broderier. De skulle selvfølgelig vises frem med min fine, matchende skjorte, som kom i totalt begrænset antal, men som nu kommer tilbage i november, så hvis I også må eje sådan én, kan I skrive jer på ventelisten.  Jeg er vild med broderierne, jeg elsker farverne og mønstrene, de er så smukke og unikke. Normalt ville jeg nok have de to ting på hver for sig, jeg har allerede haft skjorten på flere gange med jeans i en anden farve end skjortens farve, og et par espadrillos. Bukserne ville jeg sætte sammen med en basic hvid t-shirt og støvler som dem på billederne eller et par lave Chucks.

——–

I have had these awesome pants for a loooong time, but they were too long and now that I have finally got them hemmed up I can finally rock them. They are totally 70s inspired with the flared bottoms and the beautiful embroidery. I of course had to show them off with my pretty, matching shirt which came out in a totally limited number, but which is now coming back in November, so if you are wishing for one too you can sign up for the wait list. I am crazy about the embroidery, I love the colors and the patterns, they are so beautiful and unique. Normally I would probably wear them separately, and I have already worn the shirt several times with jeans in another color than the shirt’s color and a pair of espadrilles. The pants I would wear with a basic white tee and boots like the ones in the photos or a pair of Chucks.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Treat - Intimates & Boots