I'm In Trouble

Cozy Cardigan

IMG_3865

IMG_3885

IMG_3899

IMG_3957

IMG_3934

Jeg er vild med denne store, bløde, varme, vamsede, oversize cardigan fra Buch Copenhagen! Den er perfekt til efteråret og vinteren, og kan både bruges hjemme som hyggetøj, som på billederne, og ude, med for eksempel et par stramme jeans, et par støvler og en fin, lys top indenunder. En lækker ting jeg ikke engang fik med på billederne, er den fantastisk oversize hætte der sidder bagpå. Det første min bror sagde, da han så mig med den på var: Du ligner en sæl! Jeg tager det som en kompliment, da sæler er ret nuttede.

——–

I am crazy about this big, soft, warm, cozy, oversize cardigan from Buch Copenhagen! It is perfect for Autumn and Spring and can be worn both as a cozy home item, as in the photos, and out, with for example a pair og tight jeans, boots and a pretty, light top under. A really amazing thing I did not get a photo of is the amazing oversize hood on the back. The first thing my brother said when he saw me wearing it was: You look like a seal! I take it as a compliment since seals are cute.’

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

2 kommentarer

 • Out of style

  Sikke en lækker strik. Rigtig hyggelig her til efterår og vinter 🙂 Super fed tatovering du har på benet 🙂 Go’ weekend.

  http://outofstyle.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, er også så glad for den tatovering! Dine er også super fede! (: Og ja, strikken er så lækker og varm! God weekend (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm In Trouble