Boho Dress Sneak Peak

Video: (Belated) July Favorites

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 21.23.39

Jubiii, endelig blev den færdig! Jeg beklager virkelig forsinkelsen, men oven i ordentligt omgang sygdom har jeg haft sindssygt travlt. Men hey, vi er stadig i august, så det er lige i sidste øjeblik! I næste uge kommer min august video, men indtil da håber jeg I stadig vil se med på denne.

——–

Yayyy, it is finally done! I am really sorry for the long wait, but on top of being pretty sick I have been super busy. But hey, we are still in August, so it is last moment! Next week my August video will be up, but until then I hope you will still watch this.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho Dress Sneak Peak