My Vintage Vanity

Video – June Favorites

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 21.16.34

Så fik jeg ENDELIG filmet og redigeret mine juni favoritter. Om kun ti dage filmer jeg mine juli favoritter, haha, så de to videoer kommer meget tæt på hinanden. Jeg håber I vil se den selvom juni for længst er slut. Den er meget præget af, at jeg har været på Roskilde Festival. Og så er det første video i den nye lejlighed! Lad mig endelig vide, hvis I har nogle videoønsker, da jeg virkelig gerne vil gøre videoer til en ugentlig ting, men mangler nogle idéer, så kom endelig med nogle!

——–

I FINALLY got to film and edit my June Favorites. In only ten days I will be filming my July Favorites, haha, so those two videos will be really close to one another. I hope you will watch it even though June is long time gone. It is very affected by the fact that I just went to Roskilde Festival. And then it is the first video in the new apartment! Please let me know if you have any video requests as I really want to make videos a weekly thing, but I need some ideas so I would love if you had any!

Signatur-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Vintage Vanity