She Ruined My Tattoo + First Tattoo Tips

Sneak Peak: Boho Dresses

IMG_6279

IMG_6280

IMG_6281

Denne her uge har været god. I går modtog jeg min nye kjole fra Spell Designs som jeg har skrevet om her, og i dag modtog jeg en kjole fra et nyt mærke jeg har forelsket mig i kaldet Faithfull The Brand, som jeg har skrevet om her. Jeg har glædet mig virkelig meget til, at modtage dem og er så imponeret over, hvor hurtigt de begge er kommet frem, Jeg håber snart vejret bliver bedre, så jeg kan have disse to på med bare ben og vise jer dem i fine outfitbilleder som er taget uden for. Jeg elsker virkelig dem begge så meget, den fra Spell Designs er så fin, enkel og rå samt afslappet, og jeg elsker motivet. Gladest er jeg dog for den fra Faithfull The Brand. Den er så meget min drømmekjole, at det føles som om de har læst mine tanker og derefter lavet den. Den er også af så lækker kvalitet, og jeg elsker bindebåndet i taljen. Flere billeder kommer snarest!

Jeg har seriøst haft den hyggeligste dag. Efter arbejde hentede jeg den stribede kjole, tog hjem, gik i et langt, varmt bad og satte mig i sofaen med leftover pastaret og Orange Is The New Black sæson tre i sofaen under en varm dyne imens jeg kiggede på regnen udenfor. (Min kæreste var ikke hjemme) Jeg er faktisk helt seriøst lidt deprimeret over, at jeg på tre dage kun mangler to afsnit. Den serie er jo, stadig, intet mindre end genial! I morgen vil jeg vise jer nogle fine produkter til læberne, og så vil jeg snart lave et indlæg om min tatovering på benet, som I helt sikkert har spottet på nogle af mine outfitbilleder.

——–

This week has been good. Yesterday I received my new dress from Spell Designs which I have written about here, and today I received a dress from a new brand I have fallen in love with called Faithfull The Brand which I have written about here. I have been looking so much forward to receiving them and I am really impressed with how fast they got here. I hope the weather will soon become better so I can wear these two with bare legs and show them to you in nice outfit photos which are taken outside. I really love both of them so much, the one from Spell Designs is so pretty, simple, edgy and casual and I love the motif. I am happier with the one from Faithfull The Brand though. It is seriously so totally my dream dress that you would think they went into my head, read my thoughts and then made it. It is also from such a good quality and I love the band in the waist. More pictures to come ASAP!

I have seriously  had the mot cozy day. After work I picked up the striped dress, went home, went to take a long, nice, warm, relaxing shower, and sat down in my sofa under a warm blanket with leftovers from a pasta dish and watched Orange Is The New Black season 3 while watching the rain outside. (My boyfriend was not home) I am seriously a little depressed that I in three days only have two episodes left. That series is, still, extremely brilliant! Tomorrow I will show you some pretty lip products and then an entry about the tattoo on my leg, which you have probably spotted on the outfit photos, is coming soon! 

Signatur-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She Ruined My Tattoo + First Tattoo Tips