Bustier Top: Daring & Classy

My Favorite Sunglasses

IMG_6258

IMG_6246

Skærmbillede 2015-07-27 kl. 18.30.14

IMG_6244

<- heart sunnies (similar) / floral sunnies (similar) / boho sunnies ->

Selv om det slet ikke er solbrille-vejr i Danmark disse dage, tænkte jeg, at jeg ville vise jer mine absolut yndlingssolbriller. Jeg har købt tre nye par i år som jeg har brugt rigtig meget. I har nok set dem alle tre før. Det gode ved dem er, at alle tre par er meget billige, da to af dem er fra H&M og et af dem er fra eBay. Det første par er, som I kan se, mine hjertesolbriller. Disse havde jeg på til stort set alle mine festivaloutfits på Roskilde Festival i år. Det jeg elsker ved dem er, at de er hjerteformede, har spejlglas og blåt skær, som gør dem super fine og sjove, men også rå. Par nummer to er lidt mindre, men så fine! De har blomstermotiv på stellet, hvilket jeg er helt vild med! De passer perfekt til neutrale outfits for at gøre dem lidt sjovere, samt sort-blomstrede. Jeg elsker farverne og formen på dem. Det sidste par er super boho-agtige. De er store, mørke og det bedste er den fine detalje ved stangen, som gør dem så unikke og fine. Dem fra H&M er desværre udsolgt, men jeg har fundet noget MEGET lignende på eBay.

——–

Even though it is not at all weather for sunglasses here in Denmark these days I thought I would show you my absolute favorite sunglasses. I bought three pairs this year which I have been using a lot. You have probably seen them all before. The good thing about these is that, all three pairs are really cheap as two of them are from H&M and the last pair are from eBay. The first pair are, as you can see, my heart shaped ones. What I love about these are the heart shapes, the mirrored glasses and the blue tint which make them super pretty and fun, but also edgy. Pair number two are a little smaller, but so pretty! They have a floral motif on the frames which I love! They go perfectly with neutral outfits to dress them up a little as well as black/floral outfits. I love the colors and the shape on them. The last pair are super boho-like. They are big, dark and the best thing about them is the pretty detail on the frame which makes them so unique and pretty. The ones from H&M are unfortunately sold out, but I have found VERY similar ones on eBay.

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bustier Top: Daring & Classy