My Vintage Marble Nightstand

My Favorite Summer Nail Polishes

Nail Polish solid

Endnu et sent indlæg. Jeg ville lige vise jer mine yndlings neglelakker her til sommer. Jeg synes det ser så fint og velsoigneret ud med fine farver på neglene, og sommer er tiden, hvor man kan have lidt vildere, kraftigere, gladere farver på. Neglelakkerne er fra henholdsvis Essie og DIOR, og jeg elsker disse to mærker, da de har gode, brede børster, har smukke, kvalitetsfarver, er af fantastisk kvalitet og tørrer hurtigt!

—-

Another late entry. I just wanted to show you my favorite nail polishes for Summer. I think it looks so pretty and kempt with pretty colors on the nails, and the Summer is time for wearing a little crazier, wilder, more vibrant and happy colors. The polishes are from Essie and DIOR and I love these two brands as they have good, broad brushes, have beautiful, quality-like colors and have a fantastic quality and dries super fast!

IMG_2235

IMG_2249

Essie – Strutt Your Stuff: Jeg elsker dybe, blå farver, og denne er blog endnu bedre end dem, da den har en smule turkis i sig, hvilket gør den virkelig frisk og helt perfekt her til sommer! Blå er i øvrigt en kold farve, og derfor ser den endnu bedre ud når man er blevet lidt sommerbrun, da den fremhæver den varme farve.
Essie – Ballet Slippers: Denne er perfekt til de dejlige sommerfester uden for, hvor man gerne vil se lidt romantisk og boho-agtig ud. Den er perfekt fordi den dækker, men samtidig er meget let og fin at se på. Denne er også perfekt til brun hud, og jeg elsker, at den ikke kun er hvid, men at den har lidt sart lyserød i sig.

—-

Essie – Strutt Your Stuff: I love deep, blue colors and this is even better than those because it has a little bit of turquoise in it, which makes it really fresh and perfect for Summer!  Blue is also a cool color, and therefore it looks even better when you have gotten a little Summer tan as it brings out the warmer colors.
Essie – Ballet Slippers: This is perfect for the lovely Summer evening parties outside if you want to look a little romantic and boho-like. It is perfect because it does cover the nail, but is still very light and pretty to look at. This is also perfect for tan skin and I love that it is not only white, but has a pink undertone to it.

IMG_2236

IMG_2245

DIOR – Paradise: Denne farve havde jeg også med i min “June Favorites” video, og der er en grund til, at jeg skriver om den nu. Den er nemlig SÅ fin og helt klart den bedste sommerlak jeg har – jeg elsker, at den er orange og derfor har et varmt skær, men at den samtidig ikke er skrigende orange, men har en lækker rødlig/koral farve, som toner den lidt ned på den rigtig fine måde.
DIOR – Aloha: Denne farve taler næsten for sig selv! Jeg elsker den helt klare, mørke orange, som er helt perfekt til sommer og faktisk går med utrolig mange andre farver. Jeg ville ønske jeg havde pakket denne ud i flytterodet under Roskilde Festival, så jeg kunne have haft den på der, da den virkelig er perfekt til “The Orange Feeling”.

Hvilken er jeres favorit? <3

—-

DIOR – Paradise: This color I also featured in my “June Favorites” video and there is a reason for me writing about it again now. It is SO pretty and definitely the best Summer polish I have – I love that it is orange and therefore has a warm glow, but that it is also not too orange, but has a nice red/coral color which tones it down in a really pretty way.
DIOR – Aloha: This color almost speaks for itself! I love the clear, vibrant, dark orange which I wish I had unpacked int he moving mess during Roskilde Festival so I could have worn it there as it really goes perfectly with “The Orange Feeling.”

Which is your favorite? <3

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Vintage Marble Nightstand