Roskilde Festival 15 - Fashion

White Wooden Floors

Skærmbillede 2015-06-23 kl_Fotor_Collage

pics via Pinterest

I anledning af, at vi officielt får overdraget vores nye ejerlejlighed på søndag, vil jeg i dag lave endnu et interiør inspirationsindlæg. Det er nemlig en super fin lejlighed vi har fundet, med lidt ældre detaljer, hvilket jeg elsker. For eksempel er der stuk og trægulv. Måske har det noget at gøre med, at jeg selv er vokset op i et byhus der er over 200 år gammelt, men jeg synes bare det har så meget charme når der er sådan nogle fine detaljer. Jeg har længe elsket hvordan det ser ud når trægulve er malet hvide eller sorte. Især hvide! Det giver bare et rustikt, lækkert, lyst, moderne look samtidig med, at det gør rummet meget større! Der går nok lidt tid før jeg vil prøve det, men jeg kunne virkelig godt tænke mig det. Jeg elsker det der blanke, rene look det giver. Jo bredere mellemrum mellem pladerne, jo bedre! Jeg elsker når der er store, mørke mellemrum mellem de helt blankhvide plader. Hvis væggene også er hvide, vil jeg helt klart bryde det med nogle rustikke, mørke træmøbler og andre ting i varmere farver og robuste materialer.

——–

We will officially be getting our new owner apartment on Sunday, which is the occasion for today’s interior post. It is a super nice apartment we have found, with older details which I love. For example there is stucco ceiling and wooden floors. Maybe it has something to do with the fact that I grew up in a 200-year-old townhouse, but I just think it gives it so much charm when there are such amazing details. I have been loving how it looks when wooden floors are painted white or black. Especially white! It just gives it such a rustic, gorgeous, light, modern look and at the same time it makes the room look a lot bigger! It will probably be a little while  before I will try it, but I really want to do it. I love that shiny, clean look. The broader the space between the planks is, the better! I love when there are big, dark spaces between the all white and shiny planks. If the walls are white too I would definitely break it up with rustic, dark wooden furniture and other things in warmer colors and rough materials.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 15 - Fashion