Gypsiana Bandana Dress

Sneak Peak 3 – My Henna Inspired Tattoo

IMG_4981

IMG_4982

Jeg fik jo i søndags lavet min smukke Henna-inspirerede tatovering stort set helt færdig, og nu er der kun små områder der mangler at blive fyldt ud, hvilket vil ske stille og roligt hen ad vejen. MEN det betyder, at der snart vil komme (endelig) endnu et tatovering-indlæg om denne. Det er min største tatovering og min første på benene. Jeg er så spændt på at vise jer den, da den er så smukt lavet og virkelig har de mest fantastiske detaljer. Min tatovør er ekstremt talentfuld. Her kan I blandt andet se to dyr, der sneg sig ind i mønsteret. De er meget tydelige her, da det er zoomede billeder, men i virkeligheden er de ikke lige så nemme at spotte, hvilket jeg elsker. Jeg er vild med idéen om, at der i mønsteret er små, gemte ting, som man skal kigge efter for at kunne finde dem. Jeg vil så gerne vise jer billeder snart, men jeg vil gerne vente til den er helet 100%. Hvad synes I om tatoveringer? Har I nogle?

——–

I had my beautiful Henna inspired tattoo pretty much finished this Sunday and now there is only little ares that need to be filled out, which will happen nice and easy in time. BUT it means that there will soon (finally) be another tattoo entry up about this. I am so excited to show you, as it is so beautifully done and really has the most amazing little details. My tattoo artist is extremely talented. Here you can see an example of two animals that snuck in to the pattern. They are very clear here as it is zoomed pictures, but in reality they are not as easy to spot which I love. I love the idea that there are tiny things int he pattern that you have to look for to find. I really want to show you pictures soon, but I want to wait until it is a 100% healed. What do you think about tattoos? Do you have any?

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gypsiana Bandana Dress