Green, Rustic & Boho

Silver Rings

IMG_1204

IMG_1207

<- turquoise ring / Fatima ring / midi rings ->

Jeg har lovet jer, at jeg ville vise jer disse fine ringe, som jeg havde nogle af på for nylig på mine outfitbilleder. Jeg synes de er så fede og jeg elsker at have denne kombination på sammen. Den turkise er så fin og boho og jeg elsker at det ligner en vintagering. Fatimas hånd er så smuk, og jeg er vild med det slidte look med de sorte kanter. De to små midi-ringe giver lidt ekstra til de to statementringe. De passer så fint til en masse forskellige outfits og ser nedtonede ud på grund af sølvfarven og det slidte look, hvilket jeg elsker! Desuden er disse alle fra eBay og kostede ikke mere end omkring 7-12 kr. pr. stk. inkl. fragt!

——–

I promised to show you these pretty rings which I wore recently in some outfit photos. I think they are so rad and I love wearing this combination together. The turquoise is so pretty and boho and I love how it looks like a vintage ring. Fatima’s hand is so beautiful and I love the worn look with the black edges. The two little midi rings give something extra to the two statement rings. They match so well with lots of different outfits and look toned down because of the silver color and the worn look which I love! Besides that, these are all from eBay and did not cost more than around 1-3 USD a piece with shipping!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green, Rustic & Boho