Arnhem Clothing Knits

Royal Blue Set

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 18.53.52

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 18.53.35

<- blue set ->

Jeg har længe beundret dette sæt som jeg har set på diverse webshops. Desværre var det lidt dyrt og jeg brugte derfor mine online-shopping-skills til at finde det helt samme sæt på eBay til kun 80 kr. med forsendelse <3 Jeg købte det med det samme og glæder mig virkelig meget til at modtage det. Man kunne også få det i en super fin kjole, men som min søster pointerede kan dette bruges på langt flere måder: man kan have det på sammen som et smukt sæt, man kan have t-shirten på i de koldere sæsoner med et par jeans, eller sætte de fine shorts sammen med en basic hvid t-shirt og et par hvide sneakers for et afslappet look. Jeg elsker virkelig de fine farver og t-shirtens lidt konservative cut, som gør det ekstra lækkert.

——–

I have been admiring this set for a long time now as I have been seeing it on several webshops. Unfortunately it was a little pricey and I therefore used my online-shopping-skills to find the completely same set on eBay for only $15 with shipping <3 I bought it immediately and am so excited to receive it. It was also available in a super pretty dress, but as my sister pointed out this can be worn in multiple ways: you can wear it together as a beautiful set, you can wear the t-shirt in the colder seasons with a pair of jeans or pair the pretty shorts with a basic white tee and a pair of white sneakers for a casual look. I really love the amazing colors and the t-shirts conservative cut which makes it extra gorgeous.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arnhem Clothing Knits