Carrot-Ginger-Coconut Soup

Dreamcatcher Dress

IMG_4876

IMG_4878

IMG_4880

IMG_4879

<- dreamcatcher dress / hamsa ring / turquoise ring ->

Øv, at jeg ikke fik blogget i går! Jeg var sammen med min skønne mor og mine skønne lillebror og lillesøster og da jeg kom hjem havde jeg så meget jeg skulle nå. Så jeg sad og vippede med hovedet af træthed da jeg endelig skulle blogge, så jeg måtte springe det over.

Jeg har for nylig købt den fineste kjole fra Forever21. Det er en tanktopkjole med åben ryg og i det lækreste, bløde, gråmelerede stof og med et virkeligt smukt drømmefangermotiv. Jeg elsker detaljerne såsom at den er længere bagpå, har åben ryg og er i et lækkert, tykt materiale. Jeg er SÅ glad for den! Den er super fin med mine gamle Spell Designs leggings og en masse ringe. Jeg havde også min sorte læderjakke over den. Jeg glæder mig virkelig meget til, at rocke den på Roskilde Festival til sommer med et par ankelstøvler, bare ben og et par lækre solbriller!

——–

Ugh, I did not get to blog yesterday! I was with my amazing mum and my amazing little brother and sister and when I got home I had so much to do. So I was nodding my head of tiredness when I was finally going to blog so I had to skip it.

I recently bought the prettiest dress from Forever21. It is a tanktop dress with an open back and in the nicest, softest grey marbled fabric and with a really beautiful dreamcatcher motif. I love the details such as the longer back, the open back and the amazing, which material. I am SO pleased with it! It is super pretty with my old Spell Designs and lots of rings. I also wore my black leather jacket over it. I am really looking forward to wearing it at Roskilde Festival for Summer with ankle boots, bare legs and a pair of hot sunnies!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carrot-Ginger-Coconut Soup