Birkenstock

Arnhem Clothing Knits

Skærmbillede 2015-05-30 kl_Fotor_Collage

<- Navajo Hoodie / Savannah Jumper ->

Jeg er helt vild med Arnhem Clothings nye, lækre strikbluser. De to på denne collage er blot nogle af farverne, men det er dem jeg er faldet for: Det smukke strik i den hvide farve sammen med den lysebrune ser så fint og lækkert ud og samtidig super afslappet og effortless. Jeg er især helt forelsket i hætteblusen, som er så lang at man vil kunne bruge den med leggings. Jeg elsker de brede, detaljerede ærmer og den smukke bund. Denne vil være perfekt til slidte jeans på hyggelige, kølige sommeraftner uden for under Roskilde Festival, på stranden eller på en hyggelig aftentur til havnen.
Den stribede er super fin fordi den har de fine, tynde striber a la Coco Chanel, men fordi de er brune ser den langt mere mild og varm ud, og den vil se så fin ud over shorts på en blæsende sommer – eller efterårsdag med et par hvide Converse sko. Jeg er især helt vild med de lange ærmer, som gør den ekstra afslappet og smuk!

——–

I am crazy about Arnhem Clothing’s new, gorgeous knit sweaters. These two on this collage are just some of the colors available, but they are the ones I have fallen for: The beautiful knit in the white color with the light brown looks so pretty and gorgeous and also super casual and effortless. I have especially fallen in love with the hoodie which is long enough for wearing over leggings. I love the wide, detailed sleeves and the beautiful bottom. This would look perfect with distressed jeans on cozy, cool Summer nights during Roskilde Festival, on the beach or on a cozy evening walk the the harbour.
The striped one is super pretty because it has thin, fine stripes a la Coco Chanel, but because they are brown it looks a lot more mild and warm and it will look so pretty over shorts on a windy Summer – or Autumn day with a pair of white Converse. I especially love the long sleeves which makes it extra casual and beautiful!

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birkenstock