Simba Outfit

Summer Kit

IMG_0750

IMG_0768

IMG_0766

IMG_0767

IMG_0774

IMG_0773

Jeg har allerede købt ind i “Normal” til en perfekt sommerdag selvom det stadig kun er forår, og jeg synes det er sådan nogle lækre ting! (Så er de endda virkelig billige) Jeg har samlet dem i et lille “sommer kit”. Den første ting, min Coconut Body Butter, er ikke fra “Normal”, men fra The Body Shop, dog kan man få én i “Normal” med stort set samme duft til meget lavere pris. Den dufter virkelig sommeragtigt, nemlig af kokos, hvilket klart er min yndlingsduft til sommer! Den næste ting er den lille, lækre lip butter. Disse lip butters har jeg skrevet om før og jeg blev virkelig lykkelig da jeg så den kunne fås med blåbær! Den dufter SÅ godt, ligesom noget rigtig lækkert slik!
Perfekt som en lækker sommerfarve på neglene er min Essie neglelak i farven “Strut Your Stuff” klart én jeg ved jeg kommer til at bruge meget i og med at det er en klar, frisk farve der passer super godt til for eksempel stranden! Sidst, men ikke mindst, er der to af mine yndlings hårprodukter – Batiste spray shampooen har jeg skrevet om før, dog med en anden duft, denne nemlig også med kokos, hehe. Den er virkelig lækker og giver håret fylde, tekstur og et mat look. Saltvandssprayen har jeg også skrevet om før og saltvandsspray er virkelig et must for mig, især om sommeren, da man med det bare kan flette håret aftenen før og så spraye det i om morgenen for et effortless strand-look! <3

——–

I have already purchased items rom “Normal” for a perfect Summer day even though it is still just Spring and I think they are such amazing things! (Then they are also really cheap) The first thing, my Coconut Body Butter, is not from “Normal”, but from The Body Shop, although the almost same amazing smell, but there is a coconut body butter available in “Normal” with pretty much the same scent for a much lower cost. It smells a lot like Summer, it is the coconut which is definitely my favorite scent for Summer! The next thing is the little cute lip butter. I have written about these lip butters before and I was so happy when I saw it was available in blueberry! It smells SO good like really delicious candy!
Perfect as a gorgeous Summer color on my nails is my new Essie polish in the color “Strut Your Stuff”, definitely one I know I will use a lot since it is a clean, crisp color which matches super well with for example the beach! Last but not least are my two favorite hair products – the Batiste dry shampoo I have written about before, but with another scent, this is also with coconut, hehe. It is really good and gives the hair volume and a matte look. The salt water spray I have also blogged about before is really a must for me, especially in the Summer as I can just braid my hair the evening before and then spray it in the morning for an effortless beach look! <3

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simba Outfit