Black Boho Summer

Romantic Vintage Lace

73cf67e515dda4639f4f713b90af5dd9_Fotor_Collage

<- For Love & Lemons robe / similar lace bells / similar lace top /similar lace shorts ->

Jeg har siddet og drømt i dag, om smukke blondeting. Det var egentlig den smukke kåbe der inspirerede mig til at vise jer lidt inspiration. Links er til ting der minder om de items jeg har fundet på eBay, da billederne er fundet på Pinterest. Jeg elsker den smukke kåbe som er fra For Love & Lemons. Jeg synes den er så smuk, delikat og luksuriøs og jeg ville elske at eje den til at tulle rundt derhjemme eller på stranden om sommeren med en bikini under. Jeg går og drømmer om et par bukser med svaj, men jeg ved ikke om jeg er modig nok – jeg synes det er virkelig fint og det er et super fint snit til benene. De er især smukke med mere afslappede, rå og løse toppe for at gøre outfittet mere jordnært. Blondetoppe med kig til skuldrene er en af mine favoritter, da man på den måde også kan se min drømmefanger tatovering. Jeg tror det ville være sødt med en sådan til blondeshorts til sommer, bare for at udfordre mig selv lidt og for at få det til at ligne et sæt <3

——–

I have been sitting and dreaming today, about beautiful lace items. It was actually the beautiful robe which inspired me to show you some inspiration. Links under the collage are to items I have found on eBay which look like the items in the collage, but are not the exact same since I found the photos on Pinterest. I love the beautiful robe which is from For Love & Lemons. I think it is so beautiful, delicate and luxurious and I would love to own it to walk around at home or at the beach for Summer with a bikini underneath. I am currently dreaming of a pair of bell pants, but I do not know if I am brave enough – I think it is really pretty and a really pretty fit on the legs. They are especially beautiful with more casual, edgy and loose tops to make the outfit more down to earth. Lace tops with peak on the shoulders are one of my faves as it is then possible to see my dreamcatcher tattoo. I think it would be sweet with such a lace top with a pair of lace shorts for Summer, just to challenge myself a little and to make it look like a set <3

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Boho Summer