Romantic Vintage Lace

Black Fringe & Stones

IMG_4447

IMG_4446

IMG_4448

I dag havde jeg en kombination af min sorte frynsejakke fra Buch Copenhagen og en smuk cardigan jeg har lånt af min søde mor på. Jeg havde egentlig bare taget den på for ekstra varme under jakken da det har været en super kold dag, men jeg synes det så virkelig fint ud med lidt pyntesten under jakken, da det passede super fint sammen. Jeg er vild med, når det er muligt at kombinere to items så det bliver til en helhed der ligner ét stykke tøj. Især jakker med cardiganer eller veste er virkelig fint. Cardiganen har vidde ærmer, hvilket selvfølgelig var noget af det der gjorde at jeg var nødt til, at låne den af min skønne mor <3

Jeg har ikke skrevet så mange personlige ting på bloggen det sidste stykke tid. Jeg blev jo færdig med min uddannelse som pædagog i slutningen af januar og var så heldig at få job allerede pr. 1. april. Det er dog en time væk med transport, så jeg er tit træt når jeg kommer hjem. Det skal selvfølgelig nok stoppe når jeg har vænnet mig til det. Men jeg kan fortælle at arbejdet går super godt, og at jeg er rigtig glad for det. Det er i en vuggestue og jeg nyder endelig at bruge min uddannelse og komme ud og arbejde igen! Ud over det bliver min kæreste og jeg snart smidt ud af vores studebolig da vi jo ikke studerer mere, og derfor leder vi i øjeblikket efter bolig. Det er meget stressende, da man kan risikere at blive virkelig skuffet. Jeg var super ked af det i sidste uge, da vi skulle købe et lille rækkehus, en drøm, men blev overbudt i aller sidste øjeblik og derfor ikke fik det. Det var rigtig trist, men selvfølgelig ikke verdens undergang og nu leder vi videre efter lejligheder. Med det nye job og boligsøgning er jeg lidt optaget og skal lige ind i den nye hverdag <3 På fredag kommer en ny video, nemlig mine April Favorites og så lover jeg der også snart kommer My Day In Food. Skriv endelig hvis der er en video eller et indlæg I gerne vil se <3

——–

Today I wore a combination of my black fringe jacket from Buch Copenhagen and a beautiful cardigan I borrowed from my mum. I actually only wore it for extra warmth under the jacket as it has been a super cold day, but I thought it looked really pretty with embellishment under the jacket as it matched so well together. I love when it is possible to combine two items so it turns into looking like one piece of clothing. Especially jackets with cardigans or vests is really nice. The cardigan has wide sleeves which was of course one of the reasons I had to borrow it from my beloved mum <3

I have not written many personal things on the blog lately. I finished my Bachelor for pedagogy in the end of January and was lucky enough to get a job from the 1st of April. It is an hour away though, so I am often tired when I get home. It will of course stop when I have gotten used to it. But I can tell you that the work is going super good and that I am really happy about it. It is in a day care center and I really enjoy using my education and come out and work again! Besides that me and my boyfriend will son have to move out of our study apartment as we are done studying and therefor we are currently looking for a new place to live. It is quite stressful as we risk to get really dissapointed. I was super upset last week as we were actually to buy a little town house, a dream, but we were overbid last minute and did not get it. It was really sad, but not the end of the world and now we continue looking for apartments. With the new job and home hunting I am a little busy at the moment and just have to get in to the new life <e On Friday there will be a new monthly favorites video and then I promise a My Day In Food. Do not hesitate to write if there is a video or an entry you would like to see <3

Signatur 2

8 kommentarer

 • Ida

  Hej søde Nora!
  Vil bare lige berolige dig, de første næsten to måneder jeg var på mit nye arbejde, var jeg så smadret når jeg kom hjem, at jeg stort set ikke orkede at foretage mig noget overhoved! Men nu (på 3. Måned) er det MEGET bedre for mig, og jeg kan lave ting ved siden af efter arbejde uden, at føle mig helt smadret… Det bliver bedre! 🙂

  PS. Sikke noget øv med huset, men håber for jer i snart finder det rigtige et andet sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Ida!
   Det er så hyggeligt du følger med – det er jeg virkelig glad for! (: Og tusind tak, det føles helt håbløst lige nu, haha, jeg sidder og halvsover når jeg skriver blog fordi jeg hele tiden er så træt! Er oppe mellem 5 og 6 hver dag. Så det er rigtig godt at høre at det bliver bedre – og at jeg kommer til at kunne være social og produktiv efter arbejde også (; Så er der håb forude!
   Ja, det er rigtig øv, men vi finder noget bedre (:
   Tusind tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg kender det så godt, det er samme tidspunkt jeg står op på, det skal man altså virkelig luge vænne sig til! Men for mig er det blevet bedre, så hvorfor skulle det ikke blive det for dig 😉 det bliver helt sikkert også bedre når i finder et sted, at bo og får ro på det hele 🙂 held og lykke med lejlighedsjagten, hørte i havde kigget på nogle, spændende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er virkelig rart at høre, vil se frem til at det bliver bedre og ja, det kommer også til at hjælpe med et nyt sted at bo (: Tusind tak, ja, det har vi, så håber vi at vi snart får en god en (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej hvor er den flot! :scream: :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romantic Vintage Lace