Boho Playsuits

Boho Wishes

34928101_011_c_Fotor_Collage

Wildfox SweaterMahiya Nomad VestSpell Designs Boots –  Spell Designs for Free People Playsuit

Undskyld det sene indlæg igen! Har lavet absolut ingenting i dag og det har været super rart! Men jeg har så også glemt tiden og derfor bliver det sent i dag. Jeg har siddet og drømt om en masse smukke ting som jeg har brug for i mit liv, hehe, og derfor har samlet i en collage. Jeg tror det er godt jeg snart skal arbejde, for jeg har så mange must haves for tiden!

Jeg elsker som bekendt Wildfox Couture og er i øjeblikket helt vild med deres “Desert Drive Lenon” sweater som har de fedeste farver der minder mig om 80erne og 90erne. Jeg elsker det slidte, oversized look og mønsteret. Den er så fed og kan lige se den for mig om livet til sommer og de kølige sommeraftenener på til et par afklippede shorts og sneakers. Der er noget super retro over den som jeg elsker.
En anden ting jeg går og drømmer om, og som jeg faktisk har ventende på mig fra en skøn webshop lige nu og skal købe så snart jeg har råd, er den lækre Mahiya “Nomad” vest. Jeg elsker mønsteret i læderet, de fine frynser og den lækre farve. Jeg glæder mig så meget og ved den kommer til at passe til alt. Jeg tænker især den bliver lækker til slidte jeans, støvler og en afklippet tanktop eller en fin, lys sommerkjole for at gøre looket mere boho og afslappet. Jeg har skrevet mere detaljeret om disse fantastiske veste før her.
Støvlerne har jeg også skrevet om før her, da jeg er så forelsket i dem! Jeg tror det er min drømmestøvler: Farven, det lækre ruskind, den lille hæl, det fine mønster og detaljerne på snuden og hælen. De er så lækre og totalt cowgirl på den fede måde! De er lavet af Spell Designs og er ikke kommet ud endnu, men jeg håber på at jeg har tid til at spare lidt op inden det sker, da det virkelig er mine drømmestøvler. Igen, de vil være perfekte med alt! Jeans, leggings, bare ben i kjole, shorts eller sommerdragter!
Speaking of sommerdragter, så er det min sidste og nyeste drøm: Det er en limited edition exclusive Spell Designs har lavet til Free People i deres Xanadu print (som jeg har denne skjorte i) i blå og hvid! Hvis I har læst min blog lidt tid ved I at jeg i øjeblikket er så forelsket i alt der er blåt og hvidt da det er sådan nogle lækre, klare farver. Jeg er helt forelsket i denne dragt og håber meget på den ikke bliver udsolgt for hurtigt. Til sommer med brun hud, løst, bølget og uglet hår og fine mokkasiner eller klipkapper vil den være helt perfekt!

——–

I apologize for the late entry again! I have done absolutely nothing today and it has been super nice! But I have also forgotten time and therefore this entry will be late. I have been sitting and dreaming about lots of beautiful things I need in my life, hehe, and have therefor gathered in a collage. I think it is good I start working since I have so many must haves these days!

As it is known I love Wildfox Couture and right now I am obsessed with their “Desert Drive Lenon” sweater which has the coolest colors that remind me of the 80s and 90s. I love the worn, oversized look and the pattern. It is so cool and I see it hanging around the waist for Summer and on the cool Summer nights with a pair of cut off shorts and sneakers. There is something super retro about it which I love.
Another thing I am currently dreaming about, and which I actually have waiting for me on a fantastic webshop right now and am going to buy as soon as I can afford it, is the gorgeous Mahiya “Nomad” vest. I love the pattern in the leather, the pretty fringes and the amazing color. I am looking so much forward to having it and know it will match with everything. I am thinking it will especially be nice with distressed jeans, boots and a cut-out tanktop or a pretty, light Summer dress to make the look more boho and casual. I have written more in detail about these fantastic vests here.
The boots I have also written about before here as I am so much in love with them! I think they are my dream boots: The color, the gorgeous suede, the small heel, the pretty pattern and the details on the snout and heel. They are so gorgeous and totally cowgirl in a cool way! They are made by Spell Designs and have not gone out yet, but I am hoping I will have a little time to save up before they do as it really is my dream boots. Again they would look perfect with anything! Jeans, leggings, bare legs in dresses or shorts or playsuits!
Speaking of playsuits, the one here is my latest and newest dream: It is a limited edition exclusive Spell Deisnfa made for Free People in their Xanadu Print (in which I have this shirt) in blue and white! If you have been reading my blog for a 
while you know that I am currently obsessed with everything blue and white as they are such gorgeous, clean colors. I am completely in love with this playsuit. I am completely in love and I am hoping it will not sell out. For Summer with tan skin, loose, messy, wavy hair and pretty moccasins or flip flops this would be so perfect! <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho Playsuits