Shoe Bargain

Xanadu Shirt

IMG_9678

IMG_9751

IMG_9749

IMG_9710

IMG_9740

IMG_9756

IMG_9719

Jeg modtog i går denne smukke skjorte med posten og jeg er SÅ glad for den! Jeg skrev om den forleden i Island Boho Must Haves og det er klart den ting fra Spell Designs‘ kollektion jeg forelskede mig mest i lige med det samme. Jeg elsker de smukke lilla farver og de fine mønstre, både blomsterne og kranierne, men især påfuglene! Den er virkelig delikat og feminin og perfekt til foråret som officielt starter i morgen <3 Jeg har sat den sammen med mine grå jeans og Billi Bi støvler, men jeg skal helt klart have den på til et par højtaljede jeans næste gang, for den sidder så fint nede i bukserne hvis man “puffer” den lidt op som den er stylet på Spell Designs billeder. Jeg købte denne hos den fantastiske webshop By Cheryve som var så søde at skrive til mig lige så snart den kom online, for den blev udsolgt alle andre steder SÅ hurtigt!

I aften skal jeg ud at spise med min kæreste og hans familie og der beholder jeg skjorten på til. I kan i øvrigt se hvor skøn solskin det i dag har været på billederne. Jeg bliver så glad og ekstatisk når jeg kan mærke at foråret er på vej! Det gør bare én i så godt humør. Og så et shoutout til min bedste veninde <3 du er sej og jeg elsker dig!
Hav en dejlig lørdag allesammen <3

——–

Yesterday I received this beautiful shirt in the mail and I am SO happy with it! I wrote about it the other day in Island Boho Must Haves and it is definitely the piece from that collection I fell the most in love with immediately. I love the beautiful lilac colors and the pretty motifs, both the flowers and the skulls, but especially the peacocks! It is really delicate and feminine and perfect for Spring which officially starts tomorrow <3 I am wearing it with my grey jeans and Billi Bi boots, but I am definitely wearing it with high waisted jeans next time because it looks so good tucked in the pants if you pull it out a little as it is styled on Spell Designs photos. I bought this at the amazing webshop By Cheryve who were so nice to text me as soon as it went online since it was sold out at every other shop SO fast!

Tonight I am going out to eat with my boyfriend and his family and I will keep this shirt on for that. You can also see how wonderfully sunny it was today in the photos. I become so happy and ecstatic when I feel the Spring coming! It brings you in such a good mood. And also a shoutout to my best friend <3 you are so tough and I love you!
Have a lovely Saturday everyone <3

Signatur 2

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe Bargain