Ebay Wishes

My Go-To Nail Polishes

IMG_9513

IMG_9517

IMG_9520

IMG_9521

IMG_9522

Jeg håber det går med det meget sene indlæg <3 Jeg har virkelig haft en hård dag, men på en god måde, har lavet noget virkelig spændende som jeg ikke vil fortælle om endnu, men kan afsløre at det har noget med fjernsyn at gøre. Hehe. Jeg hader selv når andre skriver at de er i gang med noget, men ikke kan sige hvad det er endnu. Dette projekt har ikke noget med bloggen at høre, men det bliver super spændende.

I aften vil jeg vise jer mine tre go-to neglelakker. Jeg har stort set altid en af disse tre på. Jeg har selvfølgelig også nogle gange andre farver på, men disse tre er klart dem jeg vælger oftest og så ville jeg gerne vise jer tre forskellige mærker. Den første jeg hele tiden har på er fra DIOR. Den er lækker og mørk i farven og så passer bordeaux bare til stort set alt. Jeg elsker dog især at have den på til efteråret med khaki-grønne items på til. Det er nemlig en perfekt efterårsfarve! Det er farve nr. 943. Min næste så fine favorit er fra Essie og er deres klassiske “Ballet Slippers”. Det er en fin, delikat, sart lys farve med en smule varm pink i, som gør den meget naturlig. Jeg elsker at have diskrete, lyse farver på mine negle da det får dem til at se super rene og elegante ud. Jeg elsker især denne til sommer med alle de fine hvide sommer items! Den sidste er fra CO&B. Det er en min svigermor købte med til mig fra Italien og den er lige mig! Den er brun/bronze og med en masse glimmer i som IKKE bliver i flasken, hvilket jeg er virkelig glad for! Den ser så fin ud og er super nem at påføre. Og så passer den farve også bare til alt og får altid mine negle til at se sunde ud. Det er farve nr. 63.

Sov godt! <3

——–

I hope it is alright with a late entry today <3 I have really had a hard day, but in a good way, I have been doing something really interesting which I do not want to share yet, but I can reveal that it has something to do with TV. Hehe. I hate it myself when other people write about something they are up to, but can not say what yet. This project has nothing to do with the blog, but it is going to be interesting.

Tonight I want to show you my three go-to nail polishes. I almost wear these three colors all the time. Of course I also wear other colors, but these three are definitely my go-tos and I also wanted to show you different brands. The first one I wear all the time is from DIOR. It is gorgeous and dark in its color and then it matches with anything. I especially love wearing it in the Autumn with khaki-green items. It really is a perfect Autumn color! It is color number 943.  My next, so pretty, favorite is from Essie and it is their classic ” Ballet Slippers”. It is pretty, delicate, a soft light color with a hint of pink which makes it really natural. I love wearing discreet, light colors on my nails as it makes them look super clean and elegant. I especially love this color for Summer with all the pretty white Summer items! The last one is from CO&B. My boyfriend’s mum bought it for me in Italy and it is prefect for me! It is a brown/bronze and with lots of glitter in it which does NOT stay in the bottle, for which I am really happy! It looks so pretty and is really easy to apply. And then this color matches with everything and always makes my nails look healthy. It is color number 63.

Sleep tight! <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay Wishes