Sneak Peak - Hendrix Jacket

Glowy Skin – Makeup Tutorial

IMG_8562

IMG_8549

IMG_8570

IMG_8705

IMG_8709

IMG_8707

IMG_8715

IMG_8713

IMG_8717

På det seneste har jeg været fuldstændig forelsket i highlighters og glowy hud, da det får en til at se så sund, ung, ren og frisk ud. Det er et look det klæder alle, og det er super nemt, så jeg tænkte at jeg ville skrive en lille guide til hvordan jeg får det “glowy”/”dewy” look! Mange er bange for at bruge skinnende produkter på deres hud, da de ikke vil have den ser fedtet ud, men bruger man dem rigtigt ser det ud som om man har det smukke “glow”, der kommer indefra, og det er simpelthen det smukkeste!

1. Jeg starter med at påføre min Lightening Touch Concealer Highlighter fra The Body Shop. Jeg påfører den i en trekant under øjet – forestil jer en trekant der vender på hovedet. På denne måde er det ikke kun under øjnene der kommer lys – men også op ad kindbenet og helt ind til siden af næseryggen. Lightening Touch concealeren er genial til dette look, da den både dækker de mørke rande under øjnene, og samtidig reflekterer lys og lysner huden. Den er desuden cremet og god til det delikate område under øjnene. Jeg dupper concealeren forsigtigt ud med ringfingeren for at blende den ind. Derefter påfører jeg den på næseryg, kæbelinjen og et lille touch i panden og på hagen.

2. En anden genial ting ved dette look er at man ikke behøver købe dyre highlightere – men at lyse øjenskygger sagtens kan bruges og er perfekte til formålet! Min yndlings øjenskygge at bruge er min Mineral Evolution øjenskygge i nr. 24, som er en lækker vanilje farve med et hint af shimmer, men meget diskret. Jeg påfører den med en fin, blød foundationbørste for at skåne huden under øjnene. Jeg påfører den alle de steder hvor jeg også påførte min concealer – også under øjnene. Kan dog kun anbefale at bruge en highlighter med ekstremt lidt eller intet shimmer, da vi ikke vil have det område til at skinne for meget. Dette bringer ekstra lys til stederne, og gør dem mere fremtrædende, hvilket virkelig fremhæver kindbenene, og giver et lille ansigtsløft!

3. Sidste trin er valgfrit – men er personligt mit yndlings! Jeg tager min Sisley øjenskygge i Pearl, som er en lækker champagnefarve med hints af lys guld og rosa. Jeg påfører også denne med min foundationbørste, og denne kører jeg let op ad kindbenene og næseryggen for et ekstra touch og lidt varmere highlighter – kan virkelig anbefale denne, det er uden tvivl både den smukkeste øjenskygge og highlighter! Hvis man vil give den lidt ekstra kan man også påføre den på øjenbrynbenet, i øjenkrogene, på hagen, over brynene og i midten af panden, samt over overlæben!

——–

Lately I have been completely in love with highlighters and glory skin as it makes you look so healthy, young, fresh and clean. It is a look which looks good on everybody and it is super easy, so I thought I would write a little guide for how I get the “glow”/”dewy” look! I know many of you might be afraid of using shiny products on your skin as you do not want it to look greasy, but if you use them right it looks like you have that beautiful glow which comes from inside and it is simply the most beautiful skin you can have!

1. I start out with applying my Lightening Touch Concealer Highlighter from The Body Shop. I apply it in a triangle under my eye – imagine a triangle upside down. This way it is not only the under-eye-area that will light up – but also on the cheekbone and all the way in besides the side of the nose bridge. The Lightening Touch concealer is brilliant for this look because it both covers up the dark under-eye circles and at the same time reflects light and brightens the skin. It is also really creamy and good for the delicate under-eye area. I dap it with my finger to blend it in. After that I apply it on my nose bridge, jawline and a little touch on my forehead and on my chin.

2. Another brilliant thing about this look is that you do not have to purchase expensive highlighters – but that light eyeshadows are perfect for the purpose of highlighting! My favorite eyeshadow to use is my Mineral Evolution eyeshadow in number 24, which is a gorgeous vanilla color with a subtle hint of shimmer. I apply it with a fine, soft foundation brush to be gentle to the skin under the eyes. I only recommend using a highlighter with extremely subtle, or no, shimmer, as we do not want the under-eye area to shine too much. This brings extra light to the areas and makes them more prominent, which really brings out the cheekbones and also gives you a small facelift!

3. Last step is optional – but my personal fave! I take my Sisley eyeshadow in Pearl which is a gorgeous champagne color with hints of light gold and rose. I apply this with my foundation brush too and dap it up my cheekbones and my nose bridge for an extra touch and a little warmer highlighter – I really recommend this, it is without a doubt both the most beautiful eyeshadow and highlighter! If you want to give it something extra you can also apply it on the brow bone, in the inner corners of your eyes, on the chin, above the brows and in the middle of the forehead and over the top lip!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - Hendrix Jacket