Nikolaj

When All I Did Was Drawing

kiara_with_her_mother__s_eyes_by_alanaiadk-d5ci6dn

flying_s_like_breathing___village_request_by_alanaias-d61bntt

dedication_to_rockymountainroz___blythe_by_alanaiadk-d5gsgqo

Jeg har lige brug for at lave et mere personligt indlæg, og jeg vil også vise jer en anden side af mig selv, som er en side der betyder rigtig meget for mig, men desværre  ikke fylder nær så meget mere.

Jeg har lige siden jeg kunne holde på en kuglepen tegnet. Jeg startede med at tegne en masse kruseduller, små runde kruseduller, én lille én ad gangen indtil hele papiret var fyldt. Derefter vendte jeg det om og startede forfra. Da Løvernes Konge så kom ud blev jeg helt vild med at tegne løver. Over alt, hele tiden. Det er den dag i dag stadig det jeg tegner når jeg får en blyant og et stykke papir i hånden eller lagt foran mig. Jeg elsker stadig at tegne – det afstresser mig og gør mig glad. På papiret kan alting ske – jeg kan gøre lige hvad der passer mig, for det er mig der bestemmer, og kun fantasien sætter grænser. Der er tusindvis af forskellige medier til tegning – jeg har mest brugt GIMP (PhotoShop-lignende program) og tablet i de tegninger jeg viser jer her, men jeg elsker især kul og viskelæder, eller simpel blyant. Min yndlingsdel af tegningen er skyggerne – tegningen kan være med perfekte streger, perfekt farvelagt, men når skyggerne kommer på bliver den levende – det er fantastisk!

Jeg ved godt det ikke er de vilde, vilde art skills, men hold nu op, hvor har en stor del af mit liv gået ud på at tegne og tegne og tegne og tegne! Og hold nu op, hvor jeg elskede det. Mit alias var Alanaia, som er et web-alias jeg har haft i utrolig mange år! Jeg var i dag inde på min deviantART profil (Alanaias) og kigge på alt det jeg har lavet. Jeg savner virkelig at tegne, og ville ønske jeg havde mere tid og tålmodighed til at øve mig. Det er trist, for jeg ved, at tegning skal øves og holdes ved lige, og jeg ved at jeg er rusten. Men jeg NÆGTER at vokse fra det! Der er så mange der stopper med at tegne som de bliver ældre, men det er så trist. Jeg vil aldrig glemme det, og håber der resten af mit liv vil komme perioder hvor jeg tegner og tegner, for det er fantastisk, og det viser hvor meget fantasi jeg stadig har tilbage i mit ellers snart-voksen-agtige hoved.

——–

I feel like writing a more personal post and I really want to show you a different side of myself on something which means a lot to me, but something that unfortunately does not get much of my time right now.

I have been drawing ever since I was a little girl and was able to hold a pen. I would draw all these little scribbles, one little scribble at a time until the paper was filled with them, and afterwards I would turn the backside up and continue there. When The Lion King came out I got crazy about drawing lions. Everywhere, all the time. To this day it is still the first thing I draw if I get pen and paper in my hands or placed in front of me. I still love to draw – it makes me calm and happy. On paper everything can happen – I can do whatever I want because I decide what happens and only my fantasy sets the limits. There are thousands of different medias for drawing – I have mostly used GIMP (PhotoShop-like program) and my tablet in the drawings I am showing you here, but I prefer charcoal, rubber or a simple pencil. My favorite part about drawing are the shadows – the drawing can have the perfect lines, perfect coloring, but when the shadows come on it comes alive – it is amazing!

I know I do not have crazy, crazy art skills, but boy has it been a big part of my life to draw! And boy did I love it! My alias was Alanaia, my web-name that I have had for many years. I was looking at my deviantART profile today (Alanaias)
and I really miss drawing and wish I had more time and patience to practice. It is sad because I know that drawing has to be practiced and I am getting quite rusty. But I REFUSE to grow apart from it. There are so many people who stop drawing as they get older but that is so sad. I hope I never forget how to draw and I hope that I can continue to practice sometimes. because it is amazing, and it shows how much fantasy I still have left in my soon-to-be-grown-up head.

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nikolaj